Filebox.ro, un fel de Trilulilu.ro

Au trecut vreo 2 săptămâni de când Filebox a făcut marea schimbare şi nici n-am observat … eram la mare. Sunt sigur că nu multă lume ştie sau ştia despre Filebox, pentru că până acum 2 săptămâni se adresa doar unui anumit tip de utilizator, puţin mai pricepuţi în d-ale netului … care ştiau ce e aia ” file hosting “. Chiar şi aşa aveau 1 milion de vizitatori, dar asta nu însemna că toţi aveau treabă multă pe acolo, iar numărul vizitatorilor se apropie de 2 milioane pe lună, încetul cu încetul.

Acum, a devenit un fel de Trilulilu, poate chiar mai şmecher … poţi să pui şi muzică şi clipuri şi poze, DAR şi orice altceva ce ai tu de împărţit pe net. Tare, nu ?

Ce le mai trebuie ? Păi un film cu Monica Columbeanu cum face ea sex oral ( la filmu’ ăsta parcă le săriseră serverele în sus la Trilulilu ) şi nişte utilizatori de nota 10 care să împartă linkul peste tot. Eh … şi poate o greşeală mică, un offline de 1-2 zile la Trilulilu ca să migreze lumea spre ăştilalţi.

2 comentarii la Filebox.ro, un fel de Trilulilu.ro

  1. eu nu stiam de acest site ci am aflat acum de la tine.

    palconi valentin a postat ultima oara pe blogul lui: Odă închinată teiului

  2. Lasa sa fie si Filebox, avem de unde alege. Spre deosebire de restul serviciilor de stocare/video sharing din .ro ofera pana la 3GB de spatiu.

    Petrvs a postat ultima oara pe blogul lui: Ferma de Muzică: epilog

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.