Vezi că fur, stai cu ochii pe mine

Când merg în magazine de orice fel prima şi prima oară dau o tură prin el, să văd ce au şi ce n-au. Chiar dacă vreau să cumpăr, chiar dacă doar am venit să casc ochii şi să râd de marfa lor de căcat. După ce le-am văzut marfa mai dau o tura pe la chestiile pe care le găsesc interesante.

Am fost azi în ” mall ” cu colegu’ Sache şi am început tura obişnuită, pe la Orange, să le vedem telefoanele, apoi la Nike şi mai spre coadă la Domo şi Flamingo, să le lăsăm urme de degete pe laptopuri. La Orange ne uităm, nu era nimic interesant, nici Vertu n-aveau aşa că ne-am tirat repede, direct la Nike.  Aici, aceeaşi târfă care e de ani de zile, cel puţin 3-4, la 1 minut după ce am intrat ne ia la întrebări: ” Vă ajut cu ceva ? “. Răspunsul în ultimii ani la întrebarea aia a fost ” Nu, ne uităm doar ! “. Deci de fiecare dată vine, ne întreabă şi stă cu ochii pe noi. Ca să se asigure toată lumea că nu vrem nimic mai vine şi aia de la casă, ” Vă ajut cu ceva ? ” şi apoi pleacă în treaba ei, dar prima era în continuare cu ochii pe noi.

Băi, cum se face că prin magazinele astea de căcat unde vând 3 şosete, 1 tricou şi nişte adidaşi de cocalari, vin alea să păzească ori marfa ori pe mine, şi se bagă în sufletu’ meu, de parcă … ” Hai bă, dă-te drecu’, mai pleci ? ” ? Le-oi ciordi la ăia hainele, da’ când mă duc să butonez un Sony Vaio de 5.000 ron nu mă bagă nici dracu în seamă.

Mi-ar trebui un tricou pe care să scrie mare pe spate ” Nu fur, nu cumpăr ! Doar mă uit !  “. Să ştie lumea, să nu aibă curiozitaţi sau dubii.

5 comentarii la Vezi că fur, stai cu ochii pe mine

  1. aia ii e meseria .. ideea e ca daca furi ceva..ea nu isi permite din salariul de la magazinu ala mic de rahat sa plateasca ce lipseste + ca slabe sanse sa aibe camere .. eu zic ca face bine ce face :d

  2. Cat de rau poate sa fie sa te simti in acest fel. Stiu senzatia.

  3. data viitoare taraie dupa tine o sabie. Daca se uita, nu se uita degeaba.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.