Era şi cazul …

E vorba despre operaţiunea laptopul, care durează de vreo 3-4 săptămâni şi acum am reuşit s-o finalizez. La început pusesem ochii pe un laptop Toshiba L300-1AM, pe care l-am văzut la Etherfast şi mi-a plăcut destul de mult, dar a fost cam ţeapă cu el, n-am reuşit să-l găsesc nicăieri. După Toshiba am trecut la un HP care părea destul de sculă, din nou … ţeapă, când l-am comandat eu nu-l mai avea nimeni.

Deja mă cam lămurisem cum e treaba, aşa că atunci când am văzut un Asus destul de interesant la eMag l-am comandat instant. Nu mai vroiam să mă risc şi să rămân şi fără ăsta. Aşa că am avut noroc cu cel de-al treilea laptop pe care l-am comandat, un Asus Pro55SR-AP051.

Configuraţia Asus-ului e destul de ok. Are procesor Core 2 Duo la 2.0 Ghz, 2 Gb Ram, ATI HD 3470 şi HDD de 250 GB. Da, ştiu, ram-ul e cam puţin, dar asta o să schimb cât de curând, cu încă o plăcută de 2 Gb cred că o să fie un laptop cu o configuraţie decentă. Pozele care apar pe cam toate magazinele online n-au absolut nici o legătură cu laptopul, arată total diferit. De obicei el e prezentat ca fiind gri, e negru însă. Are câteva suprafeţe lucioase, printre care şi capacul.

Alte câteva plusuri: butonul cu care aleg modul de lucru: prezentare, jocuri, office, performanţă sau super performanţă, cititorul de carduri, microfonul care ar fi cică de înaltă calitate şi bluetooth-ul. O chestie destul de enervantă ar fi poziţionarea tastei Fn în locul tastei Ctrl, aş fi preferat totuşi să fie Ctrl la locul lui, dar asta este.

Deocamdată atât. O să mai pun nişte programele, jocuri ca să văd cum se comportă în următoarele câteva zile şi apoi o să revin cu mai multe detalii şi poze mult mai clare, pentru eventualii interesanţi de acest model de laptop.

7 comentarii la Era şi cazul …

  1. sa fie intr-un ceas bun

  2. sa-l folosesti sanatos!

  3. Telecomanda ii mai lipsea :)

  4. Pingback: Asus PRO55SR-AP051 » Teniescu's blog

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.