Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Tocmai ce am terminat de vizionat filmul, la cineva desigur (not!), şi nu pot să zic decât “Woooooow!!” … şi încă un “Woooooow!!”.

Pot să zic că n-am văzut de foarte mulţi ani un film aşa bine lucrat, aproape două ore şi jumătate de efecte speciale, chiar speciale, e ceva destul de impresionant. Să nu vă gândiţi că e un film făcut doar din lupte cu roboţi şi atât, mai are şi câte o glumiţă spusă exact când trebuie şi câteva momente triste.

Războiul dintre Autoboţi şi Decepticoni continuă şi în partea a doua filmului, cu toate că ei se bat mai mult pentru planeta Pământ, unii dorind să-l apare şi alţii vroiau să ajungă la sursa de Energon pe care o căutau de atâta timp, asta însemnând distrugerea planetei noastre. Atât Optimus Prime cât şi Sam mor pentru mai mult sau mai puţin timp, dar până la sfârşit îşi revine fiecare şi reuşesc să-l distrugă pe patronu’ Decepticonilor. La cum se descurca Optimus Prime cu sabia parcă e Brad Pitt când făcea pe gladiatorul.

Filmul chiar trebuie văzut la cinema sau, pentru posesorii de LCD-uri mari sau televizioare imense şi boxe mari, acasă, dar versiunea DVD, nu mizerii de pe net.



Detalii: Transformers: Revenge of the Fallen/Transformers 2: Razbunarea celor invinsi.

5 comentarii la Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

  1. Gata, il iau si eu, e prea tare :)

  2. e un film care merita super efecte

  3. nu va suparati dar de unde iau si eu filmul asta dar in variata dvd-ro sau bluray va rog ajutatima

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.