Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

O mare porcărie, o pierdere de timp. Wrong Turn 1 şi 2 au fost nişte filme mult mai tari decât 3, erau ceva mai bine gândite, aveau mai multă logică, şi parcă nici nu au fost atât de plictisitoare. Wrong Turn 3 are găuri destul de mari în logică, explodează un autobuz, dar după 1 minut e din nou întreg şi apoi mai apare încă o dată după jumate de film, la fel de întreg.

Nici la poveste nu s-au chinuit mult şi au făcut-o foarte simplă şi stupidă. Patru tineri se dau-n bărci pe un râu şi când se opresc să campeze trei dintre ei sunt omorâţi de mutanţii handicapaţi cu care deja ne-a obişnuit seria Wrong Turn. Şi ca să dovedească ei cât de complex e filmul au mai introdus câteva personaje, câţiva puşcăriaşi şi nişte gabori. Ajunşi ei prin pădurea mutanţilor găsesc nişte bani, se mai bat între ei şi pe parcurs tot mai moare câte unul. Ce-i mai important e că spre sfârşitul filmului rămân vii doar trei oameni: un puşcăriaş, un gabor şi gagica aia care se dădea-n bărci. Acum vine şi partea care mi-a plăcut mie, în sfârşit o sclipire de inteligenţă, după ceva timp gaborul se întoarce la maşina cu bani din pădure şi când dă să îi ia îl omoară chiar puşcăriaşul căruia îi dăduse drumul după războiul cu mutanţii. Şi încă nu e gata, că nici puşcăriaşul nu scapă, şi el este omorât exact când dă să ia banii, dar nu … nu fata îl omoară, ci mutantul, deşi putea să fie vreo manevră făcută chiar de fată, nu?

Cam ăsta e filmu, o varză totală. Nici măcar nu e horror, e mai mult scârbos, o grămadă de sânge şi de oameni morţi pe acolo. Horror ar fi să vedem câtă minte au ăştia care au făcut filmul.

IMDB: Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)
CinemaRx: Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

8 comentarii la Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

  1. Bine ca mi-ai zis, ca daca-l gaseam il luam cu sete. Cum sa faci filme de astea in anul 2009? Tineri in padure, porno, sange…come on, putin mai multa originalitate si elemente moderne.

  2. Am observat si eu ca filmele ceva mai vechi sunt mult mai bune decat cele noi.

  3. O frate ce esti tu un canibal !!??

  4. filmat in bulgaria la ieftineala…ai dreptate, e cel mai varza film din serie, da au incercat sa compenseze bagand niste toplessuri si pe Tamer Hassan (suuuper actor in viziunea mea, am vazut numai filme super-cool cu el)….chiar, numi pot da seama de ce s-a bagat in proiectu asta (banii banuiesc), cu toate ca am citit un interviu cu el in care declara ca s-a distrat in Bulgaria la filmari…plm

  5. Ingrozitor, nu m-as putea uita la un astfel de film:-S

  6. Mie mi se pare destul de horror si ma voi uita cu siguranta la el :D

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.