… idei

De fapt sunt gânduri, dar “… gânduri” ar fi sunat poate mult prea profund pentru cineva aşa ca mine, deci o să le spun doar idei.

  • Îmi plăcea să cred că în ultima vreme îmi mergea totul destul de bine, unele chestii mergeau foarte bine, altele bine, celelalte binişor … şi tot aşa. Deci era ok, cum s-ar zice. Asta până când aproape fiecare chestie care mergea bine a început să se ducă brusc pe pulă. Ieri una, azi alta, mâine încă una … şi tot aşa. S-au cam dus.
  • Nu pot face nimic când sunt stresat, supărat, nervos sau îngrijorat. Nici măcar nu-mi trece prin gând să încerc să scriu ceva pe blog sau să încerc să lucrez la câte ceva că n-o să prea meargă.
  • M-am decis să renunţ la dulciuri, ciocolată, sucuri şi mâncăruri nasoale, pe cât posibil. Că m-am decis pentru că trebuia … e altă treabă, dar m-am decis. Asta contează, nu? Şi nu doar asta, mai contează şi să merite efortul, aici e de fapt marea mea dilemă.
  • Cum sunt născut pe 13 aveam o mică superstiţie, eu ziceam că îmi poartă noroc. Acum mă gândesc că al meu 13 a cam expirat, ori nu îmi mai poartă noroc, ori combinaţia marţi – 13 poartă prea mult ghinion chiar şi pentru norocul pe care mi-l aduce 13.
  • Sunt şanse destul de mari să fiu mai ciudat decât credeam eu. La asta încă mă mai gândesc.
  • N-am zis de burtă?! Păi de asta sunt nevoit să mă las de sucuri, dulciuri şi alte chestii care o întreţin, ca să scap de ea.

12 comentarii la … idei

  1. uau … ce-ai facut cu Tenie ?
    unde-i tipu ala de fier, fara sentimente ?!

  2. nu cred in superstitii….

    destinul si-l face omul… asa ca tine viata in frau… si rezolva fiecare problema pe rand…

  3. In principiu sunt de acord cu tine, insa in momentul cand sunt nervos imi vin cele mai bune idei, sau cel putin asa cred eu:))

  4. Este pacat ca desi ne avem in blogroll ne citim asa de rar. Se aproprie Revelionul si toata lumea se gandeste la excursii. Tu unde mi-ar recomanda sa imi petrec vacanta?
    Am scris un articol despre aceasta tema si te provoc la o leapsa in care poti castiga o vacanta de Revelion pe banii mei.
    Articolul meu se numeste: “Ghidul alegerii vacantei perfecte de Craciun sau Revelion in 2010”

  5. Ideile cele mai bune nu sunt niciodata intelese cum trebuie… asta in cazul in care sunt impartasite.

  6. cum sa renunti la burta? se poarta !!!
    am burta, dar nu exagerat :)) eu am renuntat doar la shaorma nu si la cipsuri

  7. Si mie imi vin ideile la nervi…si ce idei!!!

  8. Sunt de acord cu Dexter. Exista prea multe exemple prin care iti dai seama ca destinul ti-l faci singur si poate prea putin intervine “destinul” propriu-zis. Nu stiu… poate sunt eu prea “realist”, dar incearca o perioada de timp sa ai incredere in tine si chiar sa crezi ca poti controla totul, da absolut totul. Ceva gen Matrix.

  9. Am inteles. Ma iei la misto. Ce vroiam sa zic e ca destinul in viata ti’l faci cu mana ta. Cu ceea ce am zis mai sus ma gandeam sa te consolez putin ca pareai tare deprimat…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.