A ieşit şi Firefox 5. De bun ce era 4

Mie nu mi-a plăcut Firefox 4 şi chiar de asta am trecut pe Chrome. Ocazional mai pornesc şi Firefox, însă prea rar, că e puţin greoi pentru nevoile mele.

Pe blogul Mozilla găsiţi detalii despre noua versiune.

Şi download de aici, pentru cine se riscă şi cu Firefox 5.

13 comentarii la A ieşit şi Firefox 5. De bun ce era 4

  1. prefer google chrome de 1000 de ori

  2. Firefox nu mi-a placut niciodata, chrome folosesc doar pentru jocul angry birds iar opera e browserul de zi cu zi.

  3. Si cat a fost de laudat si asteptat de intreaga omenire acest Firefox 4 si acum a ajuns ca dupa vreo doua luni de la lansare sa fie inlocuit.

  4. Tentat am fost sa pun si la articolul asta un +1. Descopar, cu placere de altfel, ca impartasim idei comune :-))). Welcome to my blogroll, gen. :-D

  5. Reader, zic. Pentru blogroll tre’ sa bem o cuba libre. :-)

  6. cand mi-am pus firefox 4 m-m asteptat sa rupa norma. dupa 30 d minute de folosie nu stiam cum sa il pun mai repede pe ala vechi inapoi.

    firefox 3. rulz

    il mai schimb in 10 ani

    chrome nu e pe gustul meu

  7. @Haolica: chrome nu era nici pe gustul meu. Mi se parea sec si insipid, insa, in momentul cand am vazut ca pot tine deschise 4-5 instante cu 10-15 taburi fara sa crape (o mai face flash-ul din cand in cand), m-am indragostit subit si irevocabil. :-)

  8. Eu is fan firefox co_os, si in afara de faptul ca se deschide putin mai greu ca si chrome-ul, nu am nimic de reprosat. La mine merge struna. Chromul.. pt mine chiar ca este insipid si incolor si inodor si inexistent. susu pe toate browserele, uuuaaa >:) :))

  9. Parerile sunt impartite, pentru mine Firefoxul a fost si este de baza, pentru dezvoltare si marketing online este foarte bun. E adevarat versiunile precedente precum 3 au avut si buguri, ce au disparut cu versiunea 4.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.