X-Men: First Class (2011)

De data asta aş fi vrut să mă pricep ceva mai mult la personajele şi poveştile marca Marvel, ca să vă pot spune şi cât de mult diferă faţă de benzile desenate sau de vechile animaţii, dar n-aveţi norocul ăsta acum.

Îmi amintesc că parcă acum câţiva ani a mai fost un film X-Men, în care toată lumea era deja matură, fiecare mutant ştia deja să-şi folosească puterile, şi era ca şi cum ar fi apărut toată lumea de nicăieri şi fără cunoştinţe în domeniu n-ai fi ştiut cine e fiecare.

În X-Men: First Class totul e luat de la începuturi, din anii ’60 (chiar şi mai devreme pentru unii), când mutanţii abia încep să se cunoască între ei, încă nu aveau nume de scenă, nu aveau nici puterile formate şi nici nu se împărţiseră în “ăia buni” şi “ăia răi”. Începuturile echipei Profesorului X, dacă ar fi să rezumăm în câteva cuvinte.

E ok de vizionat şi zic că un 7.5 merită.

Link IMDB

6 comentarii la X-Men: First Class (2011)

  1. Bun deci, inca un film pe lista pentru diseara. Revin si cu o nota. :)

  2. Filmu e bunicel, dar parca pare o ultima picatura stoarsa din povestea X-men. Cred ca e de vina si faptul ca a aparut dupa Wolverine: Origins si era destul de asteptat faptul ca va mai aparea un film in care sa prezinte cum au aparut toti x-meni

  3. Abia astept sa-l vad. Pare un film foarte bun.

  4. X-Men origins mi-a placut, era plina de actiune, etc. Dar in acest episod ce putem vedea?

  5. si eu vreau sa-l vad mai ales pt hugh jackman!

  6. Nu prea am avut filme extraordinare in 2011…sa speram ca e ceva special la X-Men.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.