Assassin’s Creed – finalul

Assassin’s Creed

Un joc al celor de la Ubisoft, asteptat destul de mult, cei care l-au asteptat stiu asta si … probabil nu le pare rau ca l-au asteptat. Am vazut si eu partile importante ale jocului ( inceputu’ si sfarsitu’ :D ) … dar cam stiam oricum ce e in joc deci n-a fost mare surpriza, dar sfarsitul a fost ceva mai interesant :)

Niste poze de la sfarsitul jocului … si apoi 2-3 explicatii:

  1. Ceva mesaj dubios
  2. Niste animale desenate care apartin civilizatiei Nazca

  3. 10 decembrie 2012 = sfarsitul lumii – dupa calculele Maiasiilor ( bulangii, cu putin inainte de ziua mea de nastere :| )

  4. YonaGuni = o insula de pe langa Japonia
  5. o parte din text inseamna ceva de genu: Noi suntem carti ce contin sute de pagini stand in fiecare adevarul ireparabil.

Pe pereti ( aia care nu apar in poze ) sunt cuprinse parti din mai multe civilizatii: maiasa, egipteana, chineza / japoneza, nazca … atat cred.

Mai sunt aminti si Amercanii putin, printr-un cod, data unui experiment cu ceva submarin / vapor care a fost facut invizibil si a fost si teleportat pe undeva. ;))

Hm, cam atat, ideea de baza zic eu ca e aia cu ‘ sfarsitu’ lumii ‘, mai e putin oricum pana atunci, o sa vedem noi ce si cum. :)

PS: O gramada de romani au contribuit la acest joc, nu stiu cum, dar au facut si ei ceva util. :))

Un comentariu la Assassin’s Creed – finalul

  1. Chiar ca sunt bulangii… Macar sa mai amane si ei cu vreo 2 luni toata treaba asta, ca pe 26 ianuarie e si ziua mea. Sa mor mai mare :))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.