Publicitate cu forta

Publicitatea pe siturile romanesti e foarte misto facuta si chiar stie sa iti atraga atentia. Interesant e ca nu iti atrag atentia datorita produsului sau a ofertei prezentante, ci pur si simplu aparand pe tot ecranul, de prima oara cand intri pe site / cazul forumului softpedia.

Hai treaca merge, dar cand reclama are si sunet la un volum destul de ridicat e deja … bataie de joc la adresa vizitatorilor. Poate omu sta cu volumul la pc si boxe dat spre maxim dar n-asculta nimic si sare reclama aia cu mult sunet si te sperie de te caci pe tine sau daca nu tot neplacut ramane, tot cazul forumului softpedia.

[ … ]

Tot enervante raman si reclamele aparute in partea de sus a sitului, 728 x 90, care la fiecare incarcare de pagina se lungesc mult in jos … si te pacalesc usor sa dai click. Si mai de cacat e atunci cand partea vizuala a reclamei se restrange sus, dar zona ramane tot cu reclama si crezand ca dai click pe vreun link din site de fapt tot pe reclama dai, gen Mediafax.ro, Hit.ro si prea multe altele. Genial !

Sa fie si asta tot un fel de spam ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.