Marius Tuca despre bloggeri

Pe la Zoso si Arhi vedeam ca se tot leaga bloggeri de Marius Tuca … hm, nu stiam de ce. Azi am fost curios sa vad despre ce e vorba si am citit pe Jurnalul National Online un ‘ articol ‘ scris de Marius Tuca care ar fi despre bloggeri cica.

Cateva pasaje din articol:

Cei mai mulţi dintre ei şi-au făcut bloguri ca să facă şi ei ceva, neînţeleşi, dar mai ales frustraţi, s-au lăsat duşi de modă, de trend, ca nişte mici servitori ai globalizării, umili şi gata să sară de gîtul primului concept care să-i scoată din anonimat.

si

bloggerii din România nu sînt altceva decît nişte rîme care au ieşit la suprafaţă fără să aibă ceva de spus, gata să inunde spaţiul cu banalităţi şi originalităţi ştiute şi vehiculate de toată lumea, un fel de masturbare comună, dar vîndută pe afiş ca un mic secret care ne va schimba filozofia de viaţă, fără inspiraţie şi fără talent, cei mai mulţi dintre ei, ca să nu zic toţi, se cred victime ale sistemului, cînd, de fapt, nu sînt altceva decît nişte victime ale incompetenţei proprii, nişte onanişti ca toţi onaniştii care se ascund la adăpostul anonimatului.

Pai ba, blogu’ asta e un fel de jurnal personal ( Jurnalul Personal, nu National ) asa ca fiecare scrie exact ce il taie capu, chiar daca n-are talent la scris sau scrie intr-un hal fara de hal. Si ce e rau in asta ?! Si Tuca scrie tot ce-l taie capu, doar ca il citeste mai multa lume.
Deci care e problema lui Tuca ? E putin prost ? Se leaga de niste anonimi care, dupa parerea sa, oricum sunt vai de steaua lor ? Pai in cazu’ asta oare care sufera mai mult ? Niste anonimi care se iau de persoane publice, care isi dau cu parerea sau Tuca, cel care parea totusi o persoana cu o sclipire de inteligenta ? Si ce rost aveau jignirile aduse unui grup de oameni ?

Ba Tuca, nu mai scrie articolele pentru Jurnalul National in timp ce te masturbezi la comun pe acolo, ca poate data viitoare nu te mai baga nimeni in seama, nici macar bloggerii.

… mai am idei dar le pastrez pentru mine! :D

9 comentarii la Marius Tuca despre bloggeri

  1. Bah intru-n fel are dreptate… Multi dintre bloggeri sunt doar niste papagali fara inspiratie si fara viata. Sigur a vrut sa sublinieze “altceva” omu din Caracal care a uitat ,, cum a plekat cu plasa si cu o pereche de blugi rupti” si el a iesit din anonimat.. mda.. mai bine se abtinea.. Eu insa raman la parerea ca unii bloggeri sunt doare nijte rame

  2. Are dreptate Discku, eu ma consider un papagal…

  3. Pai si daca esti papagal ce ? e dreptu’ tau sa ai blog :)

  4. Cine e cel mai mare onanist ? tuca sau blogarii ?

    Multi blogari sunt rame dar sa-i bagi pe toti in oala e cam exagerat.

  5. Eu raman la ideea ca Tuca. Adica el se coboara la un asa nivel ? Se ia de bloggeri ? Parca era si el la tv … banuiesc ca are mai multa scoala in spate decat unii bloggeri … si totusi, cu din astea se ocupa ?

  6. Gresit bah! Tenie asta e culmea are doar liceul!! de asta il luau la mijto..pe vremuri!

  7. nu inteleg ce are cu bloggeri:P

    palconi valentin a postat ultima oara pe blogul lui: Copilă şi înger

  8. nu ati prins ideea lu tenie .. si anume ca un om cu atata valoare ca tuca se ia de niste “nimicuri” in comparatie cu el (asa zice el despre bloggeri sau asa se deduce ca gandeste) se injoseste prin chestia asta .. nu are altceva mai bun de lucru decat sa se ia de … NIMIC dupa cum crede el ..

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.