Nu au fost fraude la bac

… la concluzia asta ajunge Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, iar dacă ministerul zice că nu au fost fraude la bac atunci aşa ramâne.

Şi chiar dacă ar fi fost fraude la bac ( .. şi au fost ) încearcă si ministerul să acopere ce poate, pentru că dacă ar recunoaşte ar însemna organizarea unui nou examen de bacalaureat, iar asta nu prea ar vrea nimeni. Să nu credeţi că ministerul nu vrea să organizeze din nou examenul de bacalaureat pentru că le pasă de elevi, ci din două motive destul de întemeiate: să nu cheltuiască bani şi pentru că vin alegerile şi cu siguranţă ar avea o imagine foarta proastă datorită reorganizării.

Şi chiar dacă ministerul ar vrea să se dea bacul din nou asta ar însemna un întreg haos nu doar în învăţământul preuniversitar ci şi învăţământul superior, ceea ce ar fi deja cam mult deranj pentru un bac cu fraude. Ca să nu mai zic de elevii care sunt sigur că n-ar vrea să dea un bac la care nu se poate copia după ce abia l-au trecut pe cel la care s-a putut copia, nu-i aşa ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.