Proşti, da’ proşti rău

De obicei urmăresc ştirile de la ora 5 de pe Pro TV, din lipsă de imaginaţie, să văd cam câţi proşti s-au tăiat azi, câte au fost violate, d-astea.

Ce am văzut azi la ştiri: Zilele astea unii, ăia proşti din toată povestea asta, au vândut un apartament şi după ce au făcut toate actele cu cumpărătorii proştii ( vânzatorii ) s-au dus în apartamentul vândut ca să ia caloriferele, parchetul şi ce se mai putea lua de prin casa goală. Cum bă să faci aşa ceva ?! Iei lustre şi treburi de genul ăsta, dar caloriferele ?! Bănuiesc că blocul a fost construit înainte de ’90, deci caloriferele au fost acolo de la primul proprietar, că aşa s-au dat în folosinţă … şi atunci tu, mare prost, iei caloriferele ?

Când vrei să vinzi un apartament şi e cineva interesant de locuinţă vine … se uită ce are, ce n-are, cum arată, în ce stare e. Şi tu atunci dacă iei absolut tot din apartament, poate şi tencuiala de pe pereţi de ce l-ai arata eventualilor clienţi ? Zici doar ca vinzi nişte pereţi de cărămidă puşi într-un bloc, pereţi care în final pot forma un apartament.

A, da, proştii de mai sus făceau şi scandal, că în contract nu scrie că ei au vândut şi caloriferele, ci doar spaţiul. Şi din ce filmase Pro TV-ul oamenii aveau un Sandero nou, astfel dovedind că sunt proşti cu acte în regulă.

Un comentariu la Proşti, da’ proşti rău

  1. traim in RO, trebuie sa ne obisnuim..

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.