Viaţă de căcat

Câteva selecţii de pe situl pentru toţi românii, VDC:

  • Azi am fo la supermarket sa imi fac cumparaturile cand trec pe langa raionul cu bautura si imi belesc ochi pe acolo era proaspat spalata gresia si alunec si cad peste un raft cu bauturi scumpe nu era nime in zona sa ma vada asa ca m-am dus cat am putut de repde la casa cu ce aveam in cosh si am platit tot ce aveam in cos adica 2 sticle de suc o paine si o punga de seminzte dupa care am fugit acasa fac pariu ca mo luat pe camera si maine dimineatza viine politia la usa ca ce am spart valoreaza vreo 5 milioane ca era numa wiskey pe raftu ala VDC…cred ca SUNT BLESTEMAT
  • sug p*** pt a avea ce manca….faza cea mai najpa este k…sunt un tip heterosexual de 24 de ani…VDC
  • FEMEILE isi gauresc corpul sa-si bage cercei peste tot, isi fac tatuaje, operatii estetice, nasc, fac cezariene, isi fac lipo, isi micsoreaza stomacul, isi scot coastele, isi leaga trompele, isi opereaza sanii, isi baga silicon prin toate partile, se depileaza cu penseta si cu ceara fierbinte, isi scot cutaneea, isi scot sprancenele, isi perforeaza urechile si cand le propui un sex anal spun ca le doare si au pretentia sa le crezi… viata de cacat!
  • azi am fost in parc si ma apucat cacarea de numai puteam si am scapat pe mine acum copi isi bat joc de mine
  • De 2 zile am in pivnita un shobolan mort.Afara sunt 32 de grade.Miroase de te indoaie.Bine ca am ferestre.Nu ma duc in pivnita sa il iau pe DL.Sobolan ca mi-e fica sa nu lesin si apoi ma cauta astia ca pe Elodia.Poate se duce vreun vecin sa il ia de acolo.
  • Am lucrat 2 zile non stop pentru 3 milioane … dupa ce iau banii, ma duc la o bere, beau 5 si pierd 2 milioane jumate la jocuri de noroc! VDC

Chiar că viaţă de căcat, nu ? Mai multe povestiri ale unor oameni cu viată naşpa pe ViataDeCacat.

3 comentarii la Viaţă de căcat

  1. Tare site-ul :)) dar am impresia ca mai mult de 80% sunt scrise la misto in momente de plictiseala…

    ps: vad ca ai schimbat template-ul :)

  2. @Jocuri sport: da, chiar l-am schimbat. e fain, a ?

  3. Vă ador, pe toţi ăştia care spuneţi că postez eu articolele, pentru trafic :))

    Nu ştiu sincer care dintre noi sunt mai trişti. (Deşi aş avea o idee, având în vedere faptul că … nu aveţi nici cea mai mică dovadă pentru a vă susţine ideile).

    Sărbători fericite!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.