Azi, adică ieri

Azi … am făcut pe cameramanu’ amator vreo câteva ore bune. Şi mi-am dat seama că filmatul dăunează grav încheieturilor dacă se filmează mai mult de o oră sau dacă nu se foloseşte trepied la cameră. Pănă una alta sper să nu se vadă în ce hal fără de hal îmi tremura mâna, de parcă aş avea 80 de ani.

Dacă partea cu filmatul a fost mai nasoală, atunci aia cu Land Roverul Defender a fost ok. Nu mai călcasem până acum în nici un Land Rover d-ăsta special pentru offroad.
Mai exact era un Land Rover Defender 90 Hard Top – motor 2.4 litri, 120 CP şi viteza maximă doar 130 km/h. Dar până la urmă cine vrea să meargă cu viteză pe coclauri ? Dotările … păi are cam aşa: ABS, climă, servodirecţie, geamuri electrice, interior piele, trapă, CD player, închidere centralizată şi vopsea metalizată.

M-am şi mirat şi nici n-am înţeles de ce trebuie pe o astfel de maşină vopsea metalizată. Adică oricum o să fie plină de noroi, zgârieturi şi alte semne lăsate de natură. Scaunele din spate sunt rabatabile, iar dacă stai în spate maşina te va face să crezi că eşti pe ea şi nu interior, pentru că sunt mult mai la înălţime scaunele din spate decât cele din faţă.

Dar oare toate geamurile maşinii sunt drepte ? O fi ajutând la ceva.

Cam atât despre asta. Merită maşina aproape 30.000 euro ?

2 comentarii la Azi, adică ieri

  1. land rover asta seamana cu un ims combinat cu aro..

    Ndrey a postat ultima oara pe blogul lui: Scurtele lu Ndrey

  2. @Ndrey: Da. Seamana la forma si la electronica sumara. In rest nu se compara.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.