Marius Tucă mai dă puţin în bloggeri

Pe Jurnalul.ro apar iar gânduri aparţinând lui Marius Tucă, strânse sub un articol cu numele ” Marius Tucă: Onanişti din toate blogurile, masturbaţi-vă! “. O mică parte din conţinut:

După o carieră cinstită de onanişti, bloggeri autohtoni s-au dedat la ceva mai dulce, dar şi ceva mai picant, ceva dulce-picant în acord cu frustrările acumulate în lungile ore de meditaţie din faţa calculatorului cu mâna pe şoricel, şi uite aşa, un băiat care era cât p-aci să fie jurnalist dacă n-ar fi fost labagiu s-a trezit c-a postat pe blogul său un filmuleţ, o mică, dar adevărată capodoperă a unui gen jurnalistic rar întâlnit, e vorba despre un filmuleţ porno, sau, dacă vreţi, o înscenare pusă la cale de unul dintre cele două personaje, unul dintre actorii principali, iată, aşadar, libertatea de exprimare a blogăraşilor noştri a dat roată spaţiului virtual şi-a ajuns acolo unde şi-a dorit de la bun început să ajungă …

WTF ?! Sfârşitul face totul:

în văzul întregii lumi în numele libertăţii de exprimare, onanişti din toate blogurile, masturbaţi-vă…

Toată mizeria aici.

Frumos, nu ? Stau şi mă gândesc, cine e cu mai multe probleme: cineva care postează pe internet ce face o persoana publică sau cineva care scrie un articol precum cel de mai sus ?

Nu pot să îmi dau seama unde anume vrea să ajungă nea Marius Tucă, s-a înţeles că are boală pe bloggeri, a mai zis-o, o mai zice … si ?! Unde vrea să ajungă ? Poate nici nu are rost să ne pierdem timpul încercând să aflăm.

În încheiere, dacă tu consideri o fiinţă ca fiind foarte josnică, atunci tu cât de josnic eşti când dai cu noroi într-o astfel de persoană ? Poate josnic nu, dar PROST cu siguranţă.

2 comentarii la Marius Tucă mai dă puţin în bloggeri

  1. @alexandru petria: se prea poate.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.