Bătaia te face mai şmecheră ?

O să fie vorba despre bătaia la fete, nu la băieţi … că acolo e altă treabă.

Eram acum câteva zile în 102, fusesem până Real să fac nişte cumpărături ( prea proastă alegere ) şi erau în autobuz 3 fete care împreună cântăreau pe la 120 de kile deşi aveau undeva pe la 17 ani. Iată ce zice una din ele: Fă, pe aia vreau s-o bat, apoi râde ca proasta.

Acum a ajuns o modă treaba asta cu bătaia la fete, la alea proaste evident. Care vrea să pară mai târfă şi cu pizda mai bună trebuie să o bată pe una, cel puţin, chiar dacă victima n-a făcut nimic altceva decât să treacă pe lângă ea. Proasta care sare la bătaie de ce sare ? Că se simte ameninţată de cealaltă, ori că e mai bună ori că s-a uitat vreunu şmecher după ea.

Ştiam eu 2 surori, bunicele amandouă, una de 17-18 ani şi cealaltă de 20. Erau bazate ele, părinţii lor lucrau în Italia şi îşi rupeau spatele muncind ca să le trimită la astea două bani. Aia mare avea şi maşina, un X5, iar aia mică nu ştia să se urce decât în maşina lu’ soră-sa şi în taxi, nu ştia de astea cu RATB-ul şi metroul.

Sora mai mică era mai bună, evident şi mai curvă. Însă nu doar că era mai curvă, era şi mai proastă şi sărea repede cu bataia. În fiecare zi avea un plan cum să bată pe una, pe alta … era un fel de Bruce Lee cu ţâţe. Bătutul fraierelor fiind principalul ei motiv pentru care se trezea de dimineaţă nici pe la şcoală nu facea prea multe, se ducea doar ca să le poată arde pe fraierele care stăteau să o bage în seamă.

Bravo fă. Bine că are cine să muncească în Italia ca voi să faceţi pe târfele aici.

Eu le doresc proastelor astea cu bătăile o mare palmă primită de la cineva cu mana grea, să vadă şi ele dacă doare bătaia … şi aştept să şi văd o şmecheră din asta când o ia peste bot.

Un comentariu la Bătaia te face mai şmecheră ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.