Analfabeţi la Antena 3

Cam cum arată o ştire de pe situl Antena 3:

Telespectatorii postului american de ştiri CNN au asistat, marţi seară, la o premieră în televiziune. În timpul alegerilor prezidenţiale din SUA, postul a utilizat o hologramă pentru a “teleporta” o jurnalistă de la Chicago la New York, transmite AFP.

La fel ca în serialul Războiul Stelelor, comentează AFP, prezentatorul politic Wolf Blitzer s-a adresat unei imagini tridimensionale reprezentrând-o pe corespondenta Jessica Yellin. Astfel, se dădea impresia că aceasta s-ar afla în unul din studiourile televiziunii, la New York. Postul CNN spunea că a fost vorba despre o premieră în istoria televiziunii.

Jurnalista şi-a făcut apariţia sub forma unei imagini puţin tremurândă şi strălucitoare, pentru o purta o scurtă conversaţie cu prezentatorul, apoi a dispărut. “Eşti o hologramă hologramă!”, i-a spus Blitzer colegei sale.

Jessica Yellin a explicat, ulterior, telespectatorilor că se afla la Chicago, unde 35 de camere de luat vederi o filma udin toate unghiurile într-un loc special.

“Mi-au filmat corpul din diferite unghiuri. Am continuat astfel tradiţia prinţesei Leia” Amidala, eroina din seria Războiul Stelelor, a regizorului american George Lucas.

Pe ecran scria: “Jessica Yelling prin hologramă din Chicago. În direct”.

Cam câte greşeli sunt ? Eu am găsit vreo 4-5 doar aşa dintr-o privire. Adică e ” cea mai bună televiziune de ştiri ” sau nu ?

2 comentarii la Analfabeţi la Antena 3

  1. au facut traducerea in google

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.