5 milioane de euro la loto 6/49

Şi banii ăştia au fost câştigaţi azi ! Păcat că cei care au ghicit cele 6 numere norocoase sunt doi la număr, deci mare premiul se împarte la doi. Dar nici cu două milioane de euro venite de la loto nu te poţi plânge, nu ? Dacă e moca e binevenit.

Am văzut multe cazuri cu români care au câştigat de mai multe ori la loto, în perioade foarte scurte de timp. Cât căcat trebuie să consumi în fiecare zi pentru a câştiga de 2-3 ori la loto ? Ciudat, nici nu duceau lipsă de banii oamenii ăia. Mai aveau 2-3 maşini, afaceri şi alte alea.

Dacă aş câştiga eu la loto nişte milioane de euro, nu cred că aş apuca să scriu pe blog despre asta. Probabil aş lovi primul aeroport şi aş lua primul avion care zboară într-o ţară cu căldură multă, în calorifere măcar. Sau aş rămâne în România ? O decizie grea. Chiar dacă nu ştiu unde, ştiu în ce aş băga banii … însă dacă v-aş zice ar trebui să vă omor pe fiecare în parte.

Tu unde te-ai duce şi ce ai face cu 2, 3-5 milioane de euro ?!

8 comentarii la 5 milioane de euro la loto 6/49

  1. Eu…în primul avion şi “tailanda” din ţara lu`”Vlad Ţepeş”, deja am aere de străin care a auzit de Rromânia din pliantele despre Bran :)) nu ? Deci ar putea să îmi dea deja bani…:))

  2. clasic : casa masina afacere si alte cumparaturi care nu erau asa usor de facut pana atunci :d

  3. ai uitat sa zici ca se scad 25%impozite..deci automat se subtiaza si suma:D

  4. @cipoc “Dar nici cu două (2 milioane de euro venite de la loto nu te poţi plânge, nu ? Dacă e moca e binevenit.” si premiul a fost de 5 mil..so?

  5. deja cand nu mai ai 5..parca suferi un pic:))
    sa`i ia draq..nu stiu de ce se mai chinuie romanii sa se imbogateasca peste noapte

  6. oare ajung banii pentru o calatorie in jurul lumii si un aparat foto ultra-performant?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.