Striptease-ul la şcoală continuă

Tâmpeniile din şcolile româneşti continuă. Până acum am avut elevi care se masturbau la şcoală, care făceau sex la şcoală, care se băteau la şcoală, care mergeau beţi la şcoală, au fost şi profesori cu probleme, ba cu băutura, ba cu lecţiile de sexologie. Povestea idioţeniilor din şcoala românească continuă cu o nouă târfă mică. S-a dezbracat în clasă, în faţa colegilor şi apoi s-a şi pozat. Bravo fă, ţie şi capului tău de tablă !

O eleva de gimnaziu a sustinut un numar de striptease in fata colegilor, chiar in sala de cursuri, apoi a postat pe internet fotografiile in care apare cu sanii dezgoliti.

Incurajata de colegii ei, copila s-a dezbracat in fata clasei si a oferit un numar de striptease, dezgolindu-si sanii si mangaindu-se. Fotografiile surprinse in incinta unitatii de invatamant au fost, apoi, postate pe Internet, pe pagina personala a pustoaicei, mandra de isprava sa.

Da’ mă-ta ştie ce faci tu la şcoală ?

5 comentarii la Striptease-ul la şcoală continuă

  1. N-ai si link-uri la alea de mai sus ? :)

  2. @Etherfast: E, n-au aparut toate in presa :p

  3. credca asa face taso cu masa…… asta trebuie batuta numai cu cureaua

  4. Niste disperate ba, ultimele terminate … nu le inteleg .. nu le pasa asa otara de imaginea lor ? :| Se alege prafu de noile generatii …

  5. Doamne Dumnezeule.. ca multa minte mai tre sa ai..Ce naiba o fi fost in capul copcilei aleia? De acord cu Tamias se alege prafu de noile generatii..

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.