Care pe care ?

Din câte ţin minte, la mine pe iLink niciodată nu a mers FileBox.ro. E, oricum nu îl foloseam, dar … mai aveam nevoie câteodata de el şi îmi aminteam că n-a mers, nu merge şi nici nu cred că o să meargă. Acum câteva zile am avut nevoie de Transfer.ro şi cu atât am rămas. Nici Transfer nu merge.

Acum mă întreb: Care banează pe care ? Nu permite iLink accesarea siturilor respective sau nu permit siturile respective banează anumite clase de IP-uri aparţinând iLink ? N-am fost în stare să îmi dau seama, dar am fost în stare să trimit un email prin formularul de contact de pe situl ilinchiştilor. Păcat că ei nu au fost în stare să îmi răspundă.

Ar fi foarte de căcat să dea net d-asta cu limitări, fără siturile alea, alea şi alea. Au mai făcut ei treaba asta cu situl de la Gardianul, apăruse un articol naşpa despre iLink şi hop … ne-au tăiat nouă accesul la Gardianul ca să nu putem vedea şmecheria de acolo. Puţin comuniste practicile astea.

Asta e, o să îi mai stresez cu emailuri când îmi aduc aminte de treaba asta, poate îmi răspunde cineva vreodată. Până atunci bine că am un grafic care arată cam aşa:

Net

Destul de ” cool ” în comparaţie cu abonamentele alea pentru proşti de la RDS şi UPC care nu oferă metropolitan.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.