Puţin mai cu talent ?

De când a apărut ZeList am observat că porcăria aia de ” ZeList widget ” oferă o imagine foarte nasoală, asta ca să nu zic că e de căcat. Culorile sunt naşpa, o parte din text puţin în ceaţă şi toată imaginea pixelată.

Se poate vedea în stânga ce imagine făcută la beţie cu pixul Bic oferă ZeList bloggerilor. Mă mir totuşi că sunt şi oameni care au pus aşa ceva pe blog, au pus puţini, dar şi aşa par mulţi. Şi dacă ar fi fost doar 1 care să afişeze widgetul ăsta tot m-aş fi mirat.

Pe cei care sunt pe poziţii şmechere, sub 100 sau 50, îi mai înţeleg că şi-au pus asta pe blog, să vadă lumea că ei sunt capu’ la bloggeri, dar eu să fi fost ZeList ( sau TreeWorks ) şi să ofer o asemenea imagine oamenilor mi-ar fi fost puţin ruşine. Sunt în stare să fac super site ( sau care măcar arată bine ) precum ProTV.ro, PrimaTV.ro, Sport.ro şi nu găsesc un papagal de muncitor dintre ăia care fac ZeListul ca să facă o imagine decentă pentru widget.

3 comentarii la Puţin mai cu talent ?

  1. adica, cum e aia cu capul cu apostrof? noroc ca e trecut de doispe :p ca intra CNAul in sesizari :p

    p.s. ar trebui sa dau widgetul jos, zici? :|

  2. Salutare. Multam pentru sugestii. Culorile raman, incercam sa vedem cum sa depixelizam numerele cu pozitia (alea sunt scrise dinamic si e un pic mai complicat), salvam la o calitate mai buna ca sa dispara din blurul/bleedingul ala.

    Inca a odata multumiri, si asteptam si alte sugestii daca ai.

    Catalin

  3. @Copila blonda: e, tu ai motive de lauda. tine-l acolo.
    @Catalin: va descurcati voi, poate chiar mai bine daca schimbati putin componentele imaginii. :p

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.