Azi, vot ? Nu.

Azi cică ar fi mare zi de vot, păcat că nu merg decât pensionarii şi unii plictisiţi. Weekend de 3 trei zile, zăpadă la munte, deci de ce s-ar duce oamenii cu puţin cap la vot, să mai piardă şi acum timpul cu politicienii ? Mai bine nu. Şi oricum, votul lor ar fi fost ca o flegmă dată atunci când vântul suflă din faţă, inutilă şi împotriva lor.

Zilele trecute prin sectorul 3 se plimba un Matiz, cu 2 neni şi o tanti în el, şi avea pus în geam o portavoce care repeta aceleaşi cuvinte ” Votaţi Gheorghe Rădulescu ! “, atât. Păi poate dacă s-ar fi dus câinii la vot atunci era o campanie eficientă, dar nu cred că ţine şi la oameni, că n-o să voteze fiecare ce aude pe stradă. Prost gândit nea Rădulescule.

După vreo 10 minute de mers îl văd pe unu, părea destul de tănâr, care se dădea jos dintr-un BMW 320D şi îşi scoate din portbagaj o geacă galben verzuie şi cu ceva albastru. La 50 de metri de ăsta era un grup de vreo 30-40 de tineri, îmbracaţi la fel, care împărţeau ceva pliante şi alte mizerii. Păi cum bă baiatule, tu vii cu BMW de 30.000 de euro să îmi dai pixuri şi calendare şi să mă sfătuieşti cu cine să votez ? Dubioasă treaba.

Pe Ştefan cel Mare, parcă, vreo 3 grupuri de 20-30 de oameni portocalii aveau nişte pancarde cu PDL, ţipau, încurcau lumea. Marş acasă !

E frig, nasol, staţi acasă mai bine. Sau preferaţi să votaţi ţigănia descrisă mai sus ?

ps: de ce ar trebui să vedem în fiecare oră la tv câţi fraieri au fost la vot ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.