Nesimţitul din mine

Cam cât de nesimţit pot să fiu, nu în general, ci în somn. O chestiune care mi s-a întâmplat săptămâna trecută, dar cum încă nu mi-a trecut aş zice că încă nu e expirată faza.

Din câte îmi aduc aminte, era miercuri dimineaţa ( adică aproape 12 ) şi mă trezesc cu o mică durere la mana dreaptă. Aveam impresia că m-a înţepat ceva, dar ce dracu să mă înţepe şi unde e urma ? Mă uitam în palma, mai pe margini aşa … bă nu era nimic, nici o urmă, şi totuşi mă cam durea.

Mai stau ce mai stau în pat şi iar încep să mă caut în palmă, din nou nimic. Întorc mâna şi undeva sub degetul mic, între deget şi incheietură o pată roşie de câţiva centimetri. Mă uit, mă mir, dacă atingeam mă durea, ce căcat. Apoi mi s-a făcut başică, după care mi-am julit pielea şi încă nu s-a vindecat.

Singura explicaţie plauzibilă e că am dormit toată noaptea cu mana lipită de caloriferul fierbinte, fără să mă deranjeze din somnul meu. Ştiam că până acum am şi vorbit în somn, am şi râs în somn, am şi mers în somn, băi da’ să fiu aşa porc încât să nu simt că mă arde caloriferul nu mi s-a mai întâmplat.

5 comentarii la Nesimţitul din mine

  1. Tu dormi langa calorifer? Eu nu as suporta, pt ca e prea cald.

  2. nu e de la mouse?:D
    think pink

  3. am dormit asnoapte la cineva si avea patul lipit de calorifer si ma tot trezeam ca ma mai lipeam cu spatele de el.. nu-s asa nesimtit ca tine :D

  4. Bine ca nu ti-ai ars nasul…aratai ca Rudolf acum :P

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.