Treaba noastră cu Chişinău

De ieri e mare revoluţie în Republica Moldova, se spune că Partidul Comunist a umblat pe la voturi în aşa fel încât să iasă ei mai bine. Da, se poate să se fi falsificat voturile şi, de asemenea, se poate să nu se fi falsificat, că nu e mare minune că bătrânii iubesc comunismul, aşa că n-ar fi o mare minune ca ăştia să fi votat în favoarea lor.

Bun, se pare că oamenii au nişte probleme de împărţit acolo şi aici apare şi problema noastră. De ce ne amestecă pe noi ? Am tot văzut pe net că vor ăştia să facă nu ştiu ce mare mişcare pe undeva prin Bucureşti şi Iaşi. CA SĂ CE ?! DE CE ÎN BUCUREŞTI SAU IAŞI ?! Suntem cumva în Republica Moldova sau în Chişinău ? Băi, cică nu am fi.

De ce cred moldovenii ( cetăţenii Republicii Moldova ) că ar fi bine să facă scandal prin România noastră ? Pentru că Basarabia e pământ românesc ? Dar de ce e pământ românesc ? Păi poate că încearcă şi ei să se dea cu aia cu care le e mai bine. Dacă în Rusia se împărţeau acum lingouri de aur … cu siguranţă Basarabia ar fi fost pământ rusesc 100 %.

Cred că au greşit locul cu manifestaţiile astea pentru că ce am putea face noi ca oameni sau ca stat pentru ei ? Se bagă oricare stat din Europa peste Rusia şi să zică ” Ia gată bă, noi suntem şefii peste Moldova acum! ” ? Pentru ce ? Ca să îşi facă probleme aiurea cu Rusia şi apoi să ne taie aia gazu’ şi să ne lase îngheţăm ca şoarecii ?

Chiar acum m-a sunat cineva care e la Universitate în Bucureşti şi mă întreabă: Bă, ştii ce e aici ? O grămadă de moldovei cu Basarabia pământ românesc ! Bine bă, e pământ românesc ! E bine aşa ?

Pentru cei care au chef de manifestări de genul ăsta pe aici: plecaţi bă fraţilor în ţara voastră şi faceţi acolo scandal, nu aici că oricum nu avem cu ce să vă ajutăm. Şi … revoluţia e ACOLO, nu AICI,aşa că, din nou, mergeţi în treaba voastră şi nu ne faceţi probleme.

3 comentarii la Treaba noastră cu Chişinău

  1. Da ba, faceti ce spune Tenie!

  2. pro revolutie, jos comunistii

  3. Pingback: Democraţia lui Voronin » Teniescu's blog

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.