Cum faci sesizare la CNA

Credeam că ştiu, părea şi destul de simplu. Intri pe situl CNA, apoi dai la Formular de sesizare Radio/TV, apoi zici ce ai de zis şi trimiţi sesizarea. Până să ajungem la partea interesantă nu înţeleg o chestie:

Vă rugăm să ne comunicati adresa dumneavoastră, o adresă de e-mail validă şi numărul de telefon la care vă vom putea contacta. În lipsa acestor informaţii, sesizarea dumneavoastră nu va fi luată în consideraţie.

Adică observi ceva nasol la TV sau radio şi ei dacă văd că n-ai lăsat un număr de telefon n-o să verifice ? Da, oamenii se înjurau, vorbeau vulgar, însă … cine a făcut sesizarea nu a lăsat şi un număr de telefon, deci nu se ia în considerare. Trecem mai departe. Da’ dacă nu am telefon ? Sau dacă vreau să rămân anonim ? Eh, altă dată.

Acum partea mai interesantă:

CNA

Am vrut să văd şi eu ce se întâmplă dacă fac o sesizare la CNA privind mizeriile alea de emisiuni de la Antena 1, mai exact … pentru Concursul ăla interactiv. Oamenii sunau într-o veselie, fiecare vorbea de ce avea în cap, unu zicea de pula, altu de coaie, altu o făcea pe aia curvă. Şi asta în doar câteva minute.

Din câte observ situl CNA e făcut cam cu curu’ şi cine l-a făcut nu ştie ce înseamnă formatul de tip hh:mm. Ultima oară formatul de tip hh:mm era format din 2 numere, de la 0 la 23 înainte de : şi de la 0 la 69 59 după. Aici se pare că nu e aşa, că de aia e CNA.

4 comentarii la Cum faci sesizare la CNA

  1. pana la 59 dupa. numa la 69 te gandesti

  2. pana la urma ai reusit sa faci sesizarea ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.