Credite pentru studii

Studentii cu mijloace financiare modeste ar putea accesa, incepand cu data de 1 octombrie anul acesta, credite pentru a-si plati studiile, fara sa mai returneze o parte din bani sau chiar intreaga suma, in cazul in care vor alege sa lucreze la stat. Anuntul a fost facut de Remus Pricopie, consilier in Ministerul Educatiei.

Oficialul a explicat ca imprumuturile ar putea fi acordate prin intermediul unei agentii a carei metodologie de functionare ar urma sa fie pusa la punct pana la toamna. Infiintarea Agentiei de credite este prevazuta intr-o ordonanta de urgenta adoptata la inceputul anului 2009. [ ]

Sursa: HotNews

Până să se întâmple asta mai avem de aşteptat, dar sună destul de întortocheată treaba. Aparent, o asemnea iniţiativă e bună , însă are şi o parte care i-ar pune pe mulţi pe gânduri, şi anume partea cu ” … in cazul in care vor alege sa lucreze la stat “. Nu cred că visul studenţilor din ziua de azi e să termine facultatea şi să lucreze pentru stat. Da, pe de o parte e bine să lucrezi şi pentru stat, serviciu stabil, salariu bunicel, multă mentă de frecat, deci dacă tragem linie sună bine, dar cred că orice om / tânăr care e treaba lui visează să o taie din ţară.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.