Puţină educaţie pentru minore de la Feminis

Feminis plus şase fete cool au luat cu asalt #$%& blogosfera românescă şi fac un enorm succes. Sau nu. Printre cele 6 bloguri am văzut şi blogul Lilianei, în vârstă de 15 ani, sau cel puţin asta e cea de a doua personalitate a persoanei care scrie acolo. Totul ok până acum.

Să vedem şi ce ne povesteşte Liliana într-un post intitulat ” Emoţii de primăvară “, cu câteva citate aşa mai pe sărite:

Oricum, tipul asta mi se pare super. Hai sa zicem ca nu neaparat genul inalt, bine facut, brunet si cu ochii albastrii, dar ceva pe-acolo. Si mai are si bani pe deasupra! Ieri a venit sa ma ia de la liceu cu Porschele. Sa fi vazut ce fete au facut colegele! Pana m-am suit in masina, l-am sarutat si a demarat, cred ca nu au avut timp sa se hotarasca intre invidie, ura, gelozie, ravna si ce or mai fi fost ele in stare sa simta in acele clipe. Cele mai multe dintre ele imi par niste loosers.

… a început bine, la 15 ani se uită după bărbaţi cu Porsche. Cât despre el … fragedă, fragedă … dar totuşi.

Poate pentru el sunt doar un afternoon sex, o aventura de cateva zile, cel mult o luna. Ei, si ce?!? Alea cateva zile stiu ca o sa ma faca fericita, o sa ma iubeasca atat cat poti iubi pe cineva in cateva zile. Altceva nici nu mai conteaza pentru mine. Cel putin la varsta asta.

… e, lasă că merge şi aşa. Pentru vârsta asta e ok.

Mi-am inceput viata sexuala foarte devreme. Ei si?!? Nu o sa mor din asta! Dimpotriva! Probabil ca in momentul in care voi decide sa ma opresc la un barbat anume, desi nu ma vad facand asta prea curand, macar voi sti exact cum vreau sa fie.

… şi asta e din scurta autodescriere a fetei.

Citind astea, sunt 2 variante:

  1. postul e vrăjeală, autorul e fictiv şi nimic de acolo nu e adevărat. Să fie oare bine aşa ? Ok, nu e adevărat, dar când citesc aşa minorele pe acolo ce zic ele ? ” Ce cool, vreau şi eu bărbat de 35 de ani care să vină să mă ia de la şcoală cu maşina scumpă. Dacă se poate să fie coleg de muncă cu tata, ca să mă lase cu el în oraş. “. Sau pur şi simplu săritul din pula în penis li se va părea mai ok. Şi acum se bucură cei care agresează puştoaice (da, tu), a ? :)
  2. postul nu e vrăjeală, Liliana chiar există şi chiar i-o îndeasă tipii (câţiva, nu toţi) cu Porsche. Caz în care ar trebui să bage nişte poze cu foştii clienţi, poate o da şi poliţia de ei. Şi din nou, cu cât pare mai credibil cu atât minorele vor să fie la fel de cool ca şi asta. Iar te bucuri. :)

Oricum am da-o  tot nasol iese. Dacă nu e adevărat atunci doar prosteşte lumea cu povestiri idioate, pe care minoarele le cred, dacă e adevărat … sexul cu minoare e infracţiune, nu ?

PS: Liliana, daca exişti da-mi un email, n-am Porsche dar rezolvăm cumva.

3 comentarii la Puţină educaţie pentru minore de la Feminis

  1. ai vrea tu vitza tanara:))

  2. Mda, se umple blogosfera de astfel de personaje.

    As prefera sa fie un loc mai decent.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.