Miliardarul care ucide manechine

OMFG ! La schema asta cu miliardarul care ucide manechine cei de la Cancan s-au întrecut pe ei, nici nu ştiu dacă au avut până acum poveşti atât de gogonate. Şi gogonate e puţin zis, de-o imensă nesimţire, cam aşa e povestea asta.

Povestea asta e rodul imaginaţiei unor oameni care s-au uitat la prea mult Dexter, CSI şi alte seriale de profil. Nu m-ar mira să văd cât de curând că reporterii Cancan au găsit Scylla şi că vor s-o vândă chinezilor sau indienilor.

Că mi-e mie ruşine de mizeriile de la Cancan e una, dar deja mă şochează să văd cum lumea cumpără ziarul doar ca să fie prostiţi şi minţiţi. Eu chiar mă gândesc dacă nu cumva populaţia devine din ce în ce mai proastă, căci altă explicaţie pentru succesul cârnaţilor nu este. E clar, zilele astea Cancan rupe tirajul pe seama proştilor, pot fi 1.000 de ştiri / articole despre cum o să ne ducem dracului în alte ziare că lumea vrea să afle despre ucigaşul de siliconate. De parcă chiar ar exista.

Nu ştiu ce faceţi voi, dar eu mă bag sub pat de frică să nu mi-o taie ucigaşul miliardar pe motiv că am zis că nu există.

5 comentarii la Miliardarul care ucide manechine

  1. Circul minciuna si sexul se vand cel mai bine in ziua de astazi , si cei de la Cancan vor sa profite si ei :)) .

  2. eu nu inteleg de ce mai citesti cancan :))

  3. Can Can e un nume foarte catcky. Click iarasi iti vine sa il citesti. :)

    Compara asta cu Romania literara, si ajungi la o alta poveste.

    Sper ca am explicat bine. :)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.