Campanie de căcat – Alianţa Maro

PNL o dă cu mucii-n fasole cu un clip electoral care se vrea foarte inteligent şi bine pus la punct. Din câte am înţeles e o melodie de le 1-Q Sapro (tot Oltcit are ?) la care i s-a făcut un fel de clip, asta care urmează:



Ce să zic … clipul ar fi ok dacă ideea n-ar fi fost aşa proastă. După cum s-a văzut e o mizerie de campanie în care PNL de fapt nu zice nimic, doar condamnă cele făcute de actualii şi foştii politicieni. Ok, se ştie, Băse şi Boc au făcut căcatul praf, ne arăaţi şi voi asta, dar voi o să faceţi ceva ?

” Uitaţi ce porcării au făcut politicienii ăştia, alegeţi-ne pe noi, deşi nu promitem nimic ! “; ” Bun, ne-aţi ales, noi o să facem ce au făcut şi restul până acum, că doar nu v-am promis nimic, doar i-am făcut de căcat pe ăştia dinaintea noastră ca să părem noi mai curaţi. “.

Numele însă, e genial: Alianţa Maro. Se potriveşte la fix cu campania şi politica de căcat de la PNL. De fapt maro descrie destul de bine politica din România, dar nu despre asta e vorba.

Eu mai aştept până o să mintă cineva calumea, aşa ca Obama, nu doar politică de asta de căcat şi ţigănie d-asta proastă în care se arată cu degetul între ei şi nimeni nu face nimic, şi atunci o să votez.

… a început să şi miroasă maroul ăsta.

Un comentariu la Campanie de căcat – Alianţa Maro

  1. Interesant clip. Desi pozele sunt alese intentioant ca sa puna personajele in lumina proasta, faptul ca au avut de unde sa aleaga arata ca totusi lucrurile nu sunt roze.

    Eu unul aveam niste asteptari de la PD-L si mai putin de la PSD. Insa ambele asteptari nu s-au materializat in mari schimbari.

    Am uneori senzatia ca nu poti vota cu nimeni.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.