Eminescu de la Craiova

Eminescu nu e mort, el trăieşte undeva în Craiova … şi probabil în tipul din imaginea de mai jos. Dacă o fi ca el să scrie poezii, sper să fie ceva mai normale decât ale vechiului Eminescu.

Eminescu de la Craiova

12 comentarii la Eminescu de la Craiova

  1. urmeaza sa zici si tu ca Ceausescu traieste…

  2. Da o luam pe aceeasi linie cu
    Stefan de la Barbulesti
    Florin de la Galati
    Jean de la Craiova,

    denumirea de
    Eminescu de la Craiova
    are o conotatie atat de urata, incat e evident defaimatoare pentru Mihai Eminescu.

    Maneaua e un stil de muzica si el, cei care canta sunt un fel de artisti, unii dintre ei chiar profesionisti (adica isi castiga existenta facand asta).

    Evit sa discut despre etica, valoare si alte asemenea, insa in cazul de fata trebuie spus ca a te asocia cu un poet mare implica si o doza de responsabilitate din partea ta.

    Ok, poti sa iti zici Eminescu, dar, te rog, stabileste-ti niste criterii minime. Cel putin de decenta.

    • omu’ a avut parinti scoliti, acum ce vina are ca s-a nascut rrom ? :D

    • …inainte sa iti spui parerea despre manele mai citeste 3 4 ani de zile si mananca mult peste ca sa ti se inmulteasca neuronii… ca si hip hopul (nu cel undergraund),maneaua a fost creata pt a influenta masele,este un produs psihologic atasat la ritmuri muzicale.Cand a aparut hip hopul,perioada “Grandmaster Flash” a facut acelasi lucru,asculta versurile (pistoale,droguri,masini,smecherie, mafie, curve) toate acele lucruri au influentzat ghettoul si toti negrii se impuscau pt tampenii(o curva bolnava si un lantz de aur in plus).Priveste efectul oglinda in Romania,diferenta este ritmul muzical la care a fost atasat fenomenul psihologic.NU! mai spune ca manelele sunt un gen de muzica pt ca NU! stii ce vb asa cum “artistii” pe care ii sustii nu stiu ce fac!Bafta la peste!

      • tu despre ce vorbesti? aici nu era vorba despre manele sau hip hop, ci pur si simplu despre numele unui om. esti manelist, nu? te intelegem. :)

    • vin cu o precizare……pe om chiar il cheama eminescu … este un interlop de pe la craiova un fel de judecator al rromilor de acolo

  3. Teniescu imi cer scuze nu pt tine era comentul ci pt. Olivian BREDA .Si Apropo pt linistea ta interioara,nu,nu sunt manelist.Nu te mai grabi sa lipesti etichete.

  4. Si daca va prinde pe strada :)) ? sa va vad atunci unde va e tastatura !

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.