Tot înainte cu PNL

Se pare că am găsit partidul cu care am să votez toată viaţa de acum înainte, PNL. Nu ştiu nici un politician care e în PNL, dar eu cu ei votez, şi asta doar datorită superbei campanii desfăşurate zilele astea. Au dovedit că sunt în stare să facă o campanie bună şi bine pusă la punct. Adică chiar dacă nu sunt ei nişte politicieni iluştrii, dar măcar au o campanie prea bună pentru Alegerile Europarlamentare.

Acum tăiaţi tot ce am scris mai sus.

Nu am nimic împotriva PNL, nici nu ţin cu alt partid, dar prostia din campania celor de la PNL chiar mă enervează. Ok, fiţi proşti, dar măcar să nu ne reprezentaţi pe noi … nicăieri.

  1. aţi văzut afişele sau bannerele cu PNL ? Scrie pe ele PNL, mai e o poză cu nişte neni şi atât. Hm, atât ? Păi la ce să pună lumea botul dacă nu e nici o vrăjeală în ele ? Ar fi fost o idee bună să pună pe cineva care are măcar 15 ani (de viaţă) ca să le gândească campania.
  2. zilele astea am văzut o maşină, Peugeot Partener parcă, care se plimba aiurea prin Bucureşti, avea pe geamurile din spate lipite nişte afişe pe care scria aproape nimic despre PNL şi mai avea montate nişte mizerii din care se auzea muzică de pe vremea lui tataie, de când era el mic. Muzică … PNL ? Parcă ceva nu se leagă.
  3. şi pe net e la fel de maro treaba, PNL nu face decât să arunce cu noroi în alţii ( pe twitter, pe un blog ), probabil crezând că ei vor părea un fel de Albă ca Zăpada.
  4. dacă tragem linie ce ne iese ? o idee fumată, gen ” aruncăm cu noroi în alţii, nu promitem nimic că … n-avem ce, mai ales că nici nu putem să le dăm nimic. “

O chestie ca Seara de Matematică ar trebui pentru politicienii ăştia, care ştie trece mai departe, care e mai prost ca noaptea … marş la muncă serioasă, nu la dat din gură şi la făcut manevre.

3 comentarii la Tot înainte cu PNL

  1. Nu imi vine sa cred ca singurul partid liberal din Romania e PNL, si totusi eu o sa aleg sa votez cu un partid care nu are nicio legatura cu PNL-ul si anume cu PD-L.

    E pacat ca dreapta a fost monopolizata de PNL si nu se obtin rezultate.

    Ma asteptam la mai multe lucruri din partea PNL-ului.

  2. atata timp cat tariceanu si ai lui sunt pe acolo,PNL nu e partid,nici mie nu-mi sa cred ca e liberal dar cu aia de la conducere cam centru stanga sunt

  3. da…aici ai mare dreptate…sunt praf oamenii astia:))
    chiar m-ai speriat cand am citit primu paragraf:)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.