Cum ai sparge 4 miliarde de dolari ?

Consumatorii de TV sigur au văzut acel spot cu Roșia Montană și cele 4 miliarde de dolari. Hoția cu Roşia Montană Gold Corporation e evidentă, nu mai e nevoie să vorbim despre asta, nu? N-ar da nimeni 4 miliarde de dolari ca să scoată 5 sau 6 miliarde de acolo. Poate 50 sau 60 de miliarde, că altfel n-ar merita osteneala.

Din spotul de la TV am reținut doar ce ziceau 2 tanti. Nu m-am decis care din ele spune cele mai mari prostii, dar prima zicea că cele 4 miliarde ar trebuie băgate în canalizare, electricitate și … televiziune prin cablu!! Tanti, ești proastă? Cum să investești banii ăia în televiziune prin cablu? A doua tanti, care era cu un copil în cărucior (păcat de el), zicea că ar trebui să se facă salariile mai mari ca să își dea interesul. Sigur că da ! Românii își vor da TOT interesul dacă vor fi plătiți mai bine pentru aceeași muncă. O să stea și sâmbătă și duminică la muncă, asta chiar dacă n-ar trebui, dar ei o vor face … pentru că vor primi bani mai mulți.


Via Arhi.

Clipul de mai sus descrie perfect inteligența din spotul original cu RMGC.

3 comentarii la Cum ai sparge 4 miliarde de dolari ?

  1. Banii ar trebui investiti in strazi , autostrazi , construirea si refacerea spitalelor .

  2. Unii cercetatori sustin ca in urma prospectiunilor geologice de la Rosia Montana aici s-ar afla unul dintre cele mai mari depozite de aur si argint pur din Europa si chiar din lume cu o valoare inestimabila.Personal cred ca se vehiculeaza teorii si sume importante pentru a abate atentia de la o problema exrem de importanta:distrugerea si degradarea mediului inconjurator al acestei regiuni.Exploatarea in suprafata,depozitarea haldelor de steril,constructia cailor de acces etc vor distruge irecuperabil intreaga zona.
    concluzia 1:cei 4 miliarde de euro sunt buni de investit in Insula Serpilor
    concluzia 2:unii au pornit o revolutie pentru mai mult decat cele 2 ore de “omagiu” si acces la informatie asa ca prima tanti are o dorinta foarte intemeiata ( azi se cheama “corason salvage” …parca)
    concluzia 3:eu nu citesc comentariile ce depasesc o fraza.voi?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.