Fanii, ca ciupercile după ploaie

Joi au fost 70 de “fani” pe MichaelJackson.ro, însă vineri s-au trezit aproape 70.000 de oameni şi şi-au dat seama că sunt “fani”.

http://img.teniescu.ro/albums/blog/MJ.png

… un fenomen!

6 comentarii la Fanii, ca ciupercile după ploaie

  1. bai, nu sunt nici avocatul lui Jackson, nici cel mai mare fan, dar il apreciez pentru ceea ce ne-a oferit. mie mi-a placut muzica lui si are respectul meu. Acum nu stiu ce incerci tu sa dovedesti, legat de regele muzicii pop, dar mi se pare normala cresterea masiva de popularitate a siteului respectiv, pentru ca nu vad de ce ar intra zi de zi cineva pe un site cu michael jackson ? intri si tu 1 data pe saptamana/ pe luna sa vezi daca a mai zis ceva, daca a mai anuntat ceva, dar din moment ce omul statea aproape in carantina, fara sa stie cineva ceva despre el, mi se pare corect ca nici siteurile dedicate lui sa nu fie prea vizitate. Acum, ca a murit, lumea a intrat pe siteuri sa transmita un mesaj, sa mai asculte o melodie, ceva.

    Vad ca tot incerci sa ironizezi si sa pari asa … intr-un fel nepasator de ce s-a intamplat, dar ai umplut twitterul si blogul de subiecte cu MJ. Macar spune ca-ti pasa si te credem ;)

  2. Vulturii.. incep sa vina cand simt ca e vb de un cadavru… paine si circ!

  3. Au gasit prilej de ce sa mai iasa in oras.
    Prima oara a fost la revolutie
    A doua cu bradu de craciun
    si acum cu moartea lui jackson
    putin catristi oameni a murit lasatil sa se odihneasca:D

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.