6 luni fără Coca Cola/Pepsi

De fapt n-am mai băut Coca Cola sau Pepsi de la Crăciun, dar am zis că dă mai bine dacă număr zilele de la 1 ianuarie. Dă mai bine, nu? :)

Ideea e că eu consumam foarte multă mizerie d-asta, de multe ori chiar în loc de apă. La masă, după masă, de sete şi tot aşa. Adevărul e că prindea foarte bine nişte Cola/Pepsi rece după nişte piept de pui la grătar, cădea mai bine paharul ăla de suc decât toată mâncarea de dinainte.

Cât de greu e să te laşi de Cola/Pepsi? Foarte! De fapt e mai greu cu pofta, de multe ori muream de poftă când vedeam o sticlă de suc, dar m-am abţinut, cu greu, de fiecare dată. Cu cât părea mai rece cu atât mai mult aş fi vrut să beau. Nici mie nu mi-a venit să cred, dar de câteva ori chiar am visat că am băut Cola, chiar şi aşa în vis ştiam că nu trebuie să beau, şi mă speriam foarte tare, mă enervam că după atâta timp am băut mizerie din aia. A doua zi dimineaţa mă gândeam dacă sigur a fost un vis sau dacă nu cumva am băut Cola ziua de dinainte.

Poate dacă nu m-aş fi simţit nasol de multe ori de la Cola şi Pepsi atunci probabil că nu m-aş fi lăsat, dar fiind aşa otrăvitor am considerat că aş fi mai câştigat dacă m-aş lăsa. Un exemplu de cât de toxice sunt porcăriile astea găsiţi aici. Exemplul anterior se referă doar la oase, dar face mult rău şi stomacului.

Ce mă supără pe mine cel mai mult referitor la Coca Cola, Pepsi şi alte otrăvuri d-astea? Păi statul face tot felul de campanii, unele împotriva consumului de droguri, da … de parcă toţi stăm cu acele în vene, şi altele împotriva consumului de tutun. Sincer, cred că avem mai mulţi consumatori de Coca Cola şi Pepsi decât consumatori de droguri sau tutun. Ce e şi mai nasol? Că de droguri şi tutun nu dau chiar şi copii de 10-15 ani, dar de Coca Cola şi Pepsi dau, chiar foarte uşor. Nu zic acum că ar trebui interzise astea, dar să fie lumea informată. Măcar atât.

Cu cât sună mai mult a antireclama cu atât mă bucur mai mult, dar m-aş bucura şi mai mult dacă fiecare consumator de otrăvuri s-ar gândi să renunţe la ele.

9 comentarii la 6 luni fără Coca Cola/Pepsi

  1. e bine ca te-ai lasat … si eu am avut o perioada in care beam zi de zi, la greu, dar acum de cativa ani, beau foarte rar si in cantitati foarte mici. Cea mai buna e apa plata, cea mai benefica organismului si buzunarului nostru. Cred ca ar trebui puse pe etuchetele de Pepsi in loc de poze cu Beckham niste poze ca pe tigari, cu boli cauzate de Pepsi/Cola.

  2. eu am un coleg care bea 2l de cola/zi,e drogat.

  3. Pff, asa eram si eu, dar cu timpul m-am cam lasat

  4. Eu am incercat sa ma las , dar din pacate nu am vionta :)

  5. si eu eram cu Coca-Cola si Pepsi, dar am renuntat definitiv in ultimul an. Coca-Cola si Pepsi sunt foarte periculoase, mai ales vara.

    eu unul beau zilnic numai apa minerala, si rar Fanta de portocale si lamaie.

  6. nu prea va pot intelege .. cum poti sa fii dependent de un suc ? =) apai daca la suc dezvolta lumea dependenta .. ne miram de ce nu se pot lasa unii de tigari sau beutura ;) :D oricum … bine ca ai vointa ba Teniescu … ma rog…cata vointa ti-o trebui ptr dependenta asta :D

  7. beti fratilor voi apa plata cele in bidoane de 5 l ca e bn ….numai apa curata nu e aia eu beau pepsi cate 5l pe zi aproape si n-am nimic a si beau de cand aveam 10 ani sunt sanatos tun acum am 22 de ani beau in continuare pepsi dar niciodata nu mai beau apa plata din comert care are numai clor si alte minunatii (nisip)
    astepat raspunsu vostru la id meu :leo_leo2008 va astept cu drag!!!:X:X:Xsi vrajeala asta cu pepsi e de la ceilalti producatori cre nu prea au vanzare:)):)) PEPSI SI COCA COLA EXISTA IN TOATA LUMEA SI NU CRED CA S-A AUZIT DE VREUN U SA SE IMBOLNAVEASCA DE LA ASTEA o fii mai bun un quick sau sucul acela:american cola :::):):):):::::)):)) nu ? ce spuneti?mai sunt si alte fantome de suc…….

  8. inainte nu beam multa cola dar in urma cu 2 ani am inceput cate putin mai mult in fiecare zi si acum am ajuns sa beau cate 2-3 sticle la 2l pe zi.
    nu ma mai pot lasa

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.