Înmormântări în direct

Cam la asta s-a ajuns odată cu moartea lui Michael Jackson. Majoritatea televiziunilor comerciale fac o ediţie specială a ştirilor, invită nişte oameni care n-au nici o treabă cu muzica (Mircea Badea, Loredana Groza) şi discută aiurea despre nimic.

Ceremonia de la Staples Center din Los Angeles? Circ, nu ceremonie. Ce penibil, oamenii ăia stau cu mortul în sicriu în faţa lor şi unii cântă, iar alţii aplaudă. Mă gândeam că dacă tot a murit Michael Jackson atunci ar fi trebui să-l îngroape, nu să-l care de ici colo, şi apoi puteau să cânte şi să ţină concerte. Probabil că nici Michael Jackson nu se simte mai bine că se ţin discursuri şi se cântă lângă sicriul lui. O fi pentru el, da’ putea să asculte şi din groapă. Da, cică acolo ar fi locul lui acum.

Aş fi fost perfect de acord dacă tot circul ăsta nu s-ar fi făcut pentru bani. Ok, înmormântarea lui Michael Jackson în direct, dar fără publicitate. Nici la tv şi nici pe net. Ar fi făcut cineva aşa ceva? Cine? Nimeni?

Chiar eram curios să văd ce o să fie la Staples Center, apoi m-am liniştit repede. Un sicriu şi nişte oameni care vorbesc despre Michael Jackson, care joacă rolul mortului din sicriu.

… plictisitor, mai bine fac altceva decât să ma uit la un sicriu. Ce-ar fi să faceţi la fel?

6 comentarii la Înmormântări în direct

  1. esti atat de prost incat fortezi lumea sa te citeasca doar ca sa aiba de ce sa rada sau sa se enerveze

    • imi cer scuze ca mi se pare gretoasa combinatia dintre un sicriu, cantat si multi oameni, dar e parerea mea.

      ce-ar fi sa nu te temi sa iti lasi emailul cand comentezi?

  2. hehe, ai descoperit injuratorul de serviciu? :))

  3. mi se pare ok ce ai scris aici … sunt de aceeasi parere. Am urmarit si eu vreo 1 ora pe antena 1 si mi s-a parut cam bizar. Astia au transformat o inmormantare intr-un show muzical.

    Dupa cum am spus-o si la mine pe blog, ce tare era sa iasa pe la jumatatea ceremoniei Michael din sicriu si sa inceapa melodia Beat it. Cred ca mureau cateva sute de oameni. :))

  4. se speculeaza ca l-au ingropat pe michael jackson la cimitirul belu pe aleea eroilor plm

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.