Cine o să închidă Hi5

Până acum nu s-a reuşit decât distrugerea parţială a Hi5-ului. E mult zis distrugere, dar acum majoritatea fetiţelor de pe Hi5 şi-au făcut profilul privat. Aşa că mai uită-te dacă poţi. Trebuie să ai şi tu cont de Hi5, trebuie să le trimiţi cerere de prietenie şi, cel mai grav, o să şi vadă că te-ai uitat la ele. Deci pentru treaba asta Bad Piţi ar trebui să plătească scump, nu? Că ea a speriat toate minorele de pe Hi5 şi proastele s-au baricadat în spatele contului privat. Nasol.

Să revin la ce vroiam să zic. Am văzut zilele trecut cum a răsărit, de nicăieri, o chestie prea tare. Cred că n-ar fi fost aşa penibilă chestia asta dacă nu avea numele pe care îl are. Nu cred că ar putea cineva să ghicească numele acela penibil niciodată şi nici nu pot să îmi imaginez cum s-au gândit “ownerii” să-i dea un aşa nume. E vorba despre My Bibic! My Bibic?! E atât de prost numele ăsta că nici nu l-am înţeles. Acum probabil că Hi5 se gândeşte cum să elimine concurenţa aka My Bibic. Haha!

My Bibic

Atât, de nume am vrut să râd.

7 comentarii la Cine o să închidă Hi5

  1. Pana la urma n-ar trebui sa-i bagam prea mult in seama. Este lumea lor, daca nu-i “derajam” nu cred ca nu “deranjeaza” prea mult. Vor pieri asa cum au aparut probabil !

  2. Timpul o sa le inchida pe amandoua.

  3. Solutie ar fi: ignorarea. Furia omului ignorat depaseste orice imaginatie. Asadar, ignorati cu patima.

  4. retelele astea de socializare gen hi5 nu or sa dispara niciodata … daca se inchide hi5-ul o sa faca astia de pe la noi un site asemanator, cum e si mai sus si unde miile de retardati si curve or sa posteze pozele cat ai zice cocalar.

  5. Cum domnilor sa le inchida ? Pai nu va dati seama ce banet curge pe conducata asta ? Poate ne spune si noua cineva cum sta treaba, asta ca sa nu mai ne dam cu parerea noi aici – cine sa-l inchida sau nu !

  6. De inchis nu se va inchide hi5-ul , dar cel mai porbabil nu o sa mai fie asa de vizitat :)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.