Crin Antonescu s-a apucat degeaba

De fapt își taie singur craca de sub picioare.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat duminică seara, la Realitatea TV, că, din echipa sa de campanie, care va fi compusă dintr-un staff executiv şi unul de consiliere, vor face parte, alături de Romeo Stavarache, Ludovic Orban, Varujan Vosganian, Călin Popescu Tăriceanu şi Bogdan Olteanu.

Sursa: Realitatea.

Tăriceanu? Păi Tăriceanu e atât de iubit de posesorii de mașini din România că fie i-au umplut lui frigiderele fie au umplut-o pe mă-sa. Doar el putea să scoată oameni în stradă din cauza taxei auto.

Vosganian? Ăla care se făcea de râs la tv că nu știa să explice nu știu a câta taxă auto? Sau ăla care nu știa să calculeze un TVA? A, stai, că e tot ăla.

… Ludovic Orban e neglijabil.

Poate Stolo mai lipsea din grupul băieților veseli. Putea să dea niște sfaturi de nota 10 despre cum să se răzgandească exact pe ultima sută de metri.

Dacă se pune Băse și mai bagă de vreo 2-3 ori dume d-alea ca la Tușnad, cu “România este stat naţional, suveran, independent”, atunci și-a cam terminat treaba.

5 comentarii la Crin Antonescu s-a apucat degeaba

  1. Nu are cu cine lucra. Omul pare bine intentionat, dar are in jur toata garda trecuta deja prin focul erodarii.

  2. Eu sincer mil dorec mult pe Crin Antonescu,presedinte, dar in fata lui Traian “base” nu are sanse,deorece Antonescu este un om care nu il vad sa traga ‘tepe” pentru a castiga niste voturi ,Multi Spun ca bani te schimba,este extrem de avevart,dar cum se face ca toti bani lui sunt formati din 1700 de E si un apartament,Adica totusi are o varsta.o varsta in care putea sa fure destul:) Parerea mea
    Cu respect
    Chirica Stefan

  3. Ii vine lui randul. Cand o sa intre in “masina de tocat” a astora, atunci sa vedem. Este genul de tip, care are o oarecare decenta in ceea ce face si spune.

  4. Eh, eu cred ca nici Crin Anotonescu n-ar face mare lucru daca ar ajunge presedinte. Si Base parea atat de competent si care ar respecta intotdeauna vox populis-ul…se pare ca odata ajunsi la conducere se scrantesc cu totii. :D Avaria e un cancer care-i papa in interior.

  5. Omul pare ca stie ce face. L-am vazut intr-o emisiune pe “happylica” si parea destul de relaxat si …normal. Mai este putin pana in toamna si vom trage concluziile.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.