“Ajunge cu furtul”?

Nu este cam cu două/trei sensuri tiltul din campania de pe YouTube a lui Geoană? Cum adică “Ajunge cu furtul”? Adică el a furat destul din ’90 până acum, PSD a furat destul până acum sau a furat toată lumea destul şi deja le-a ajuns cât au furat?

Oricum, să spună şeful PSD-iştilor “Ajunge cu furtul” sună puţin cam ciudat şi parcă e împotriva principiilor lor. Mulţi spun că ţara a mers cel mai pros când PSD era la putere. Acum … e alegerea fiecăruia dacă se lasă prostit din nou sau nu.

Geoana Ads

Btw, campania prin AdSense care apare iar pe toate site-urile chiar e de căcat. Chiar să nu fi avut mai multă imaginaţie nimeni şi de asta au lăsat doar scrisul cu MirceaGeoană.ro? Şi de când diacritice în numele domeniilor?

2 comentarii la “Ajunge cu furtul”?

  1. Acuma a venit randul pitzipoancei de Elena Udrea la furat . Numai ea stie cate sute de mii de euro a donat pe la diverse televiziuni doar ca sa-i faca imaginea pozitiva in fata alesilor .

  2. il rog pe domnul Geoana sa-si ia o scurta vacanta de un an sau doi ca sa ii lase si pe cei abia intrati in politica sa mai fure ca este destul pentru toata lumea.multumesc!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.