Spune şi tu …

… da, spune şi tu, că tot degeaba spui.

Am văzut că a apărut o nouă chestie pe net, pe nume Spune şi tu, şi încă încerc să-mi dau seama de utilitatea site-ului. Nici un rezultat încă. Am văzut că proprietarul este INCOR (Institutul pentru Cooperare Regională şi Prevenirea Conflictelor), da’ nu se spune nicăieri ce se vrea cu respectivul site. Să zicem că intru, spun şi eu şi apoi ce? Am spus, m-am descărcat şi atât? Aşa pot să intru şi pe ViaţăDeCăcat.Net. Nu putem să fim nici atât de optimişti încât să credem că cineva va citi toate alea şi vine să ne rezolve nouă problemele. Azi zic că e o groapă în asfaltul din faţa blocului şi mâine vine cineva să mi-o rezolve? Probabil că nu.

În mare parte, arată doar ca un proiect gândit şi făcut prost. Ca şi campania cu antifumatul care ne-o arăta pe Mihaela în chiloţi pe pereţii blocurilor.

LE: Spune şi tu are acum parte de publicitate şi pe câteva bloguri, articole bune şi bannere care nu spun nimic.

15 comentarii la Spune şi tu …

  1. Probabil e doar de fatada situl… Ca sa spunem noi, oamenii de rand, ca uite, dom’le, se misca ceva in tara asta, hai sa nu mai fim atat de asprii cu autoritatile… Bull shit! Nimeni nu face nimic, nici macar nu incearca.

  2. ne-am saturat de cat ne-au furat…spune si tu nu am dreptate?

  3. statul roman. probabil ca la asta se refera…cata furaciune si cata nedreptate este in tara asta

    • … si cine are dreptate? si cu ce anume?

      • Presupun ca fiecare dintre noi sustine ca are dreptate, asa cum si autoritatile, conducatorii statului etc. se bat cu pumnii in piept si urla ca ce spun/fac ei, este lege… Nu ma intereseaza prea tare situatia asta si nici nu ma implic – imi vad de treburile mele si mi-e bine cat de cat :)

    • da, am citit deja, posibil sa fie adevarat … nu am cautat detalii inca.

      btw, vad ca ai email pe tenie.ro … cat am vrut eu domeniul ala. :D

      • …si apare inca un Tenie… :P

        Acuma,ca este INCA o campanie,nu e absolut nimic nou.Chiar nimic.

        Singura chestie e ca e ceva mai civilizata,dar nimic mai mult.

        In final,cei care vor sa voteze o sa ii voteze pe Becali si Vadim.Cei care tin mortis sa voteze…

        Singurul loc in tara in care se mai face ceva e judetul Sibiu,condus de Forumul Democrat al Germanilor din Romania.Macar au facut ceva in Sibiu,adica schimbarea SE SIMTE,nu ca in Bucuresti,unde se schimba bordurile la fiecare 1-2 ani.

        Sa nu mai zic,bordurile reprezinta o singura problema.

  4. să trăiţi bine! oare este adevărat? tinerii nu au loc de muncă, o locuinţă, salarii mici şi preţurile cresc, iar parlamentarii au pensii de zeci de mii de lei. oare ar supravieţui ei cu pensie de 3 lei, 28 lei sau 164 lei pe luna când consumul unei locuinţe la bloc a ajuns la 600-700 lei pe lună? adăugaţi mâncare, transport la servici sau alte treburi, vacanţă la mare sau la munte, îmbrăcăminte, încălţăminte etc. etc. etc.

  5. Prieteni , minunatul site este un instrument electoral al unui candidat la Presidentie. Trebuie sa fii idiot sa crezi ca astora le pasa brusc de noi, aia care le baga bani in buzunar in fiecare luna. Dupa 20 de ani ei au nevoie sa le spunem noi ce nu merge in tara pe care tot ei au adus-o in halul asta, sau mai bine zis, vor sa vada daca noi ne-am prins de gainariile lor de-a lungul timpului . VOR SA NE SPUNA CEEA CE VREM NOI SA AUZIM. NE INSULTA INTELIGENTA, FRATILOR !!!

    • da, la cat de stupid e proiectul ala si de cata finantare a avut parte e aproape imposibil sa nu vina din partea PNL. de obicei ei au campanii d-astea mai dubioase.

    • Acum merge si site-ul proprietarului: http://www.incor.ro . Pentru o buna “cooperare regionala” si “prevenire a conflictelor” dau in Base (principalul contracandidat), sub semnatura lui Iemil. Pentru putina culoare, apare si Zoe Petre. La “Parteneri” au omis sa-i treaca pe Patriciu si pe Crin.
      Mi s-a parut interesanta surpriza pe care a avut-o o colega, ca multi altii era convinsa ca e o campanie de genul “evitati consumul de sare, zahar si grasimi”, platita de guvern pentru binele natiei…

      • Eu cred ca totul e planificat sa fie facut inteligent.

        Din cate stiu,din 21 de mil. de romani,7 mil. au calculator(si cel mai probabil,internet).

        Cred ca e un fel de capcana.S-a uitat cineva mai atent la site?

        Problemele sunt clasificate ca fiind regionale,nu nationale.

        Probabil ca s-au inspirat din campania lu’ Base(in 2004,a avut un turneu national),si vor sa convinga electoratul ca ei stiu de probleme si stiu sa le rezolve.De parca mai poate presedintele sa faca ceea ce face parlamentul.Doar un fis electoral cu care au venit.

  6. parerea ,as spune-o daca ar conta……si nici a ta nu conteaza…..toti ne vor binele sai lasam sa ni-l ia ,ptr ca atit a mai ramas

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.