Buzdugan şi Morar – proştii satului

De foarte mult timp mă gândeam la asta. Tot mă gândeam să mai informez lumea despre cât de proşti sunt ei, apoi mă râzgândeam, apoi vedeam o nouă mizerie de reclamă cu ei şi iar mi se punea pata, iar îi lăsam baltă şi tot aşa. Mai demult era ok, nu prea dădeam de materialele lor. Buzdugan era la Radio 21 şi la Dirvertis, aşa că nu mă intersectam cu glumele lui uscate, şi de Morar nici nu auzisem, ceea ce era ok. Chiar aşa, de unde a răsărit Morar ăsta? Că mai bine rămânea acolo.

Cum ziceam, mai demult nu prea dădeai de ei, erau în treaba lor şi gata. De când s-au băgat ei la Radio Zu şi au mai apărut şi în reclamele alea de la … Cosmote sau Germanos (?) am ajuns să nu-i mai suport. Dacă activau şi emanau prostie doar la Radio Zu încă era ok, nu îi auzeam decât prin RATB, destul de rar şi asta, dar de când cu reclamele de la tv ne-au dat în cap într-un hal barbar. Nu mai ai cum să îi eviţi, oricum ai butona telecomanda tot auzi “… în ci spaţiu vreau ieu.”, “bluştuţ” sau aia cu căminele, nu-mi amintesc cum e şi pe net nu este.

Eram cam nehotărât, credeam că doar eu îi găsesc proşti ca lemnul pe cei doi comici trişti şi mă gândeam dacă nu cumva e ceva în neregulă cu mine, dar se pare că ideea cu numele “Buzdugan şi Morar – proştii satului” mai e şi prin alte locuri, sub alte forme:

În realitate, Daniel Buzdugan a ales să trăiască prin imitaţie nu pentru c-ar fi vreun sociolog dornic să facă un studiu de caz, ci pentru că el e prostul absolut. Şi, mai rău decît atît, e prostul absolut care lucrează în presă. Şi, ŞI MAI RĂU DECÎT ATÎT, e prostul absolut care lucrează în presă (ATENŢIE!) alături de UN ALT prost absolut. Morar îi zice celui de-al doilea. Fiţi foarte prevăzători! Doi proşti absoluţi puşi în aceeaşi încăpere pot avea efecte din cele mai neaşteptate. În România, de exemplu, au audienţă.

Tot articolul pe blogul lui Mantzy.

Când încetează să mai fie nişte maimuţe vorbitoare atunci o să îmi retrag şi eu cuvintele, până atunci ei vor rămâne, pentru mine cel puţin, nişte maimuţe vorbitoare care nu mă amuză deloc şi pe care le-aş bate cu lanţul de la drujbă, legate fiind de calorifer.

4 comentarii la Buzdugan şi Morar – proştii satului

  1. ionutu.haipa.ro/?p=2341 ai aici un articol asemanator

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.