10 comentarii la Cercuri în lanuri … ?

  1. Mai asta care a scris articolul…esti ” dă Bucurejti ? ” Mai cizeleaza-ti exprimarea, iar faptul ca nu gasesti tu nicio explicatie in legatura cu ce face gugăl si posibilele fiinte muuult superioare puterii tale de intelegere, nu inseamna ca nu au altceva mai bun de facut. La urma urmei si pietrele de la Stonehenge sunt doar… ” bolovani ” pt bovine ca tine care stau si se uita mirate la ele ca la simple pietroaie …

  2. Imi place titlul :D
    ce inseamna sa fii orientat :))

  3. A fost demonstrat de catre niste studenti de la MIT ca este foarte usor sa produci aceste forme geometrice, chiar si cele mai complicate in cateva ore. Ei au folosit o scandura si o sfoara ca sa le faca o forma in timpul noptii.

  4. pe langa minunea cercurilor din lanuri mai exista si minunea articolelor postate pornind de la doodle-ul celor de la google.
    Acesta este al nu stiu catelea blog (mine included) inspirat de pagina de cautare.

    google has put a spell on us…

  5. suntem prea mici pentru lucruri asa mari…sunt mesaje clare dar nu cunoastem traducerea deocamdata.

  6. Iar ne manipuleaza astia mah cu c.. din astea :)

  7. daca vreti sa stiti ce reprezinta cercurile din lanuri, si ce mesaj transmit oamenilor, cititi cartea ” din tainele vietii si ale universului” scrisa de scarlat demetrescu in 1939 .cred ca se mai gaseste in librarii.( a fost reeditata in 1991 si in 2005).

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.