Românii se pricep la afaceri

… dar mai mult se pricep să dea ţepe. Nu contează dacă sunt ţepe mici sau ţepe mari atâta timp cât ei sunt cei care dau aceste ţepe.

Prune romanesti
Prune romanesti

Poze de la Alina.

Oare ăştia sunt ăia care se plâng că statul nu îi ajută, ăia care se plâng că fructele turceşti le distrug afacerile sau ăia care se plâng, normal, că n-au loc în pieţe şi sunt nevoiţi să-şi vândă marfa ţiganilor? Ce cinstiţi sunt ei, oare de ce au o soartă aşa dură? De ce? Ei încearcă doar să câştige bani de o pâine.

8 comentarii la Românii se pricep la afaceri

  1. Azi asa, maine asa si te mai miri ca suntem o tara de tepari si plina de tigani!

  2. Nu le-o fi facut nimeni gura pana acum? Ca eu foarte sincer si candid le-as fii dat cu cartonul ala peste fata. Pe de alta parte, sunt convinsa ca daca ar comenta vreun client, tot ei ar sari repede cu o replica de genul “daca nu-ti convine, cara-te in alta parte”. Deh, mentalitate de taran*!

    *taran in sensul ala naspa al cuvantului.

  3. oricum…poza sugereaza o marlanie crasa…nu asha se fac afacerile…

    • ba da. la noi asa se fac. :)

      cu siguranta n-ar fi deranjat pe nimeni sa dea 1 leu in plus pentru o marfa mai buna decat in alte locuri, dar ei prefera sa dea teapa.

  4. Preturile ascunse sunt folosite de foarte mult timp in pietele din Romania. Probelma este ca in piete se gasesc numai bisnitari nu producatorii adevarati. Piata= mafie, ca si in multe alte domenii.

  5. Am observat si eu chestia asta… ba nu pun preturile, ba fac cumva sa nu se vada.

    Si mai e o chestie. Nimeni nu-ti zice multumesc… parca iti fac un serviciu, nu tu lor.

  6. mie de exemplu tepele de pe internet au facut multi oameni reticenti in a comanda de pe siteul meu, tot vb cu oameni carora le este frica sa cumpere ceva de pe net, oare cand isi vor da seama oamenii ca sunt si oameni seriosi care folosesc internetul in scopuri comerciale , fara sa insele?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.