Unde mai punem playere audio cu autoplay?

Păi, de obicei, exact pe siteurile care nu au nici o treabă cu ce se aude in player. De fapt n-ar trebui să fie deloc playere, de orice fel, cu autoplay. Eu unu n-am nevoie de playere care să gândească pentru mine, dacă vreau să îi dau play atunci îi dau, fie că e vorba de audio sau de video. Nu de alta, dar mai sunt oameni care au boxe, alţii care au boxe mari, alţii care le au pornite şi alţii care le au pornite şi date înspre maxim. Oare cum se sperie ăştia când intră să citească vreo ştire pe ŞtirileProTV? Se pişă puţin pe ei?

Ce caută muzica pe siteul unei bănci? Deştepţii de la Raiffeisen s-au gândit că trebuie pus cumva, undeva, un player care să pornească automat. Păi nu se poate site fără muzică, nu? Se plictiseşte omul şi o să iasă de pe site. Hai să-l agăţăm cu nişte muzică! Că eu asta vreau când intru să mă uit cu cât se mai vinde euroul la ei, muzică! Un clip de pe Youtube mai trebuie, tot cu autoplay, normal.

Da’ pe un site de filme online? Aici ce mai caută o porcărie de player care începe să cânte singur? Ce se caute … l-a pus vita aia de admin şi aia e. S-a gândit el aşa profund şi a ajuns la concluzia că oamenii care intră pe un site ca să se uite la filme vor muzică, dă-le dracu’ de filme. Noroc că l-a pitit bine, cât mai jos în site, că nu trebuie să-l găseşti, doar ai intrat pentru filme, ai şi uitat? Audiţie plăcută … şi apoi vizionare plăcută.

Mai sunt şi unii (Narubian) care s-au gândit să nu îşi bată joc de vizitatori şi au pus volumul playerului foarte spre minim, cât să nu deranjeze pe nimeni şi totuşi să bâzâie ceva acolo că poate stârneşte puţină curiozitate.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.