Cea mai bună păcăleală de 1 aprilie vine din partea RATB

Nu sunt acum în Bucureşti ca să simt “păcăleala” pe pielea mea, da’ la tv se vede destul de bine cum stă treaba şi cât de bine a ieşit păcăleala asta a lor. Eu zic să le-a ieşit mai mult decât bine, adică lumea chiar crede că nu mai circula nici un autobuz, troleibuz sau tramvai.

11:00 Toate mijloacele de transport in comun ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) s-au retras de pe trasee, de la ora 7.30 nemaicirculand niciun troleibuz, autobuz sau tramvai. Reprezentantii biroului de presa al RATB au declarat ca incepand cu ora 4.30 au circulat 22 de linii de transport, insa acestea s-au retras de pe trasee, astfel că nu mai exista niciun mijloc in comun de la ora 7.30.

Via ŞtirileProTV

Mai ştie să facă cineva farse d-astea care să afecteze sute de mii de oameni? Mă gândesc că CFR-ul ar putea să se bage să concureze puţin la păcăleli şi să bage nişte întârzieri serioase, de 4-5 ore. Chiar şi aşa, păcăleala de la RATB ar fi mai mare şi mai bună. Asta este, le-a ieşit bine de tot.

Singurul “adversar” bun pentru RATB la capitolul păcăleli ar fi fost Metrorexul. Mare parte din ăştia păcăliţi de RATB s-au dus cu metroul şi atunci să nu circule nici metroaiele ar fi fost cea mai şmecheră ţeapă dată bucureştenilor într-o singură zi.

Bonus:

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.