Surpriză: se întâmplă nasoale pe trecerea de pietoni

Şi acum vine toată povestea cu şoferii şi pietonii care trec pe roşu, nu? De parcă dacă cineva trece pe roşu e automat călcat de o maşină sau daca o maşină trece pe roşu atunci automat calcă pe cineva pe trecerea de pietoni. S-ar putea totuşi să nu fie trecutul pe roşu marea problemă, aşa cum nici culoarea verde a semaforului nu salvează pietonii când dau maşinile peste ei.

Am observat eu altă problemă: mulţi pietoni sunt proşti şi multi şoferi sunt idioţi, toţi trăind cu impresia că nişte claxoane sau nişte semne şi ţipete rezolvă totul şi accidentele nu se mai întâmplă.

Majoritatea soferilor idioţi folosesc claxonul în loc de frână. El trece pe roşu, dă un claxon luuung idioţilor de pe trecere (fără să frâneze) şi aia e, cine se dă scapă şi cine nu … ţeapă, poate îl mai culege cineva cu aspiratorul. Practic, pe şofer poate să-l doară la bască, dacă e şmecher sau … foarte şmecher, omoară pe cineva şi nu păţeşte nimic, aşa că de ce să-şi facă el griji pentru viaţa altora? În caz că nu vrei să dai peste cineva e riscant să foloseşti claxonul în loc de frână, oamenii mai au căşti în urechi, mai există şi oameni surzi sau foarte preocupaţi de altceva.

Acum să vedem şi cu prostia pietonilor. Atâta timp cât e viaţa lor în joc şi totuşi se comportă ca nişte vite proaste pe trecerea de pietoni atunci e naşpa treaba. Au şi pietonii un obicei prost, ca şoferii care folosesc claxonul în loc de frână, doar că ei în loc să fugă din faţa maşinii aleg să stea şi să ţipe: E verdeeeeee, băi idiotuleeee, în morţii mă-tii!! … claxon şi BUM! L-a luat pe fraier pe capotă. Aşa-i dacă ai gura mare şi faci legea pe stradă când tu eşti în curu’ gol în faţa organului sculat. Poate nu intră … da’ şi dacă intră, ala eşti. De ce să rişti?

Azi avem aşa de la ProTV: Strivita pe trecerea de pietoni de o basculanta! O tanti care în loc să fugă s-a gândit să dea din mâini, că poate şoferul care era cu 1 metru jumate mai sus decât ea o să o vadă. Ţeapă, nici şoferul n-a văzut-o şi nici culoarea verde sau dungile albe de pe asfalt nu au salvat-o. Nu iese tot timpul cum plănuim.

6 comentarii la Surpriză: se întâmplă nasoale pe trecerea de pietoni

  1. tocmai ca ea s-a gandit sa fuga …si de fapt lumea care fugea si in fata ei s-au gandit sa fuga ca sa mai prinda verde .. nu pentru ca venea betoniera aia cu viteza ..da ala cu basculanta n-a vazut ca mai fuge o intarziata… mai ales ca era sus si aia venea din dreapta lui … nici nu era exact pe trecere .. era putin in lateralu masinii .. ala pornise si nah … hop si tanti ;)

    pai daca ai peste 50 de ani nu tre sa fii tu viteaz sa fugi sa prinzi verde in 2 secunde :))

  2. Salut! In primu rand apreciez foarte mult tema la site e bestiala. In al 2lea rand filmuletu e penibil nu vreau sa mai vad de astea si o zi buna :))

  3. ba tenie ba…ce cacaturi postezi si tu…:)

  4. @Danny Knob: da’ tu ai vazut ce cacaturi de comentarii lasi?

  5. @Teniescu: acolo la el in aNGLIA nu se intampla de-astea … i se par cacaturi :d

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.