Filme #3

Clash of the Titans (2010)

Mmm, slăbuţ?! Nu ştiu. E cu zei, bătăi, nişte chestii hidoase şi cam atât. Ideea e că nu are nimic special, oricât de frumos ar părea filmul şi oricât de interesante ar părea efectele speciale … şi nici astea nu sunt foarte multe.

Eu zic că îşi cam merită nota 6 de pe IMDB.

IMDB – Trailer

Kick-Ass (2010)

După ce am văzut trailerul am zis că e un film cu teenageri şi cu caterincă, fără chestii prea serioase. Hmm .. ţeapă, nu a fost chiar atât de distractiv pe cât părea. Un teenager pusilău se face supererou, cică, şi face el ce face şi nu prea îi iese nimic că mai mult şi-o fură. Pe de altă parte devine vedetă, toată lumea vorbeşte despre el. Apoi se complică treburile, pe alocuri se implică şi mafioţii, apoi o dai ei puţin în thriller şi cam asta e tot ce contează. Sau eventual ar mai conta că fakeru’ de supererou s-a ales cu gagica. Ea era ok.

O chestie care nu prea mi-a plăcut a fost cu copila aia de 10 ani care a omorât cei mai mulţi oameni în film. Când cu pistoale, când cu sabia, când cu cuţitele … cu tot ce găsea. Nu-i puţin cam bolnavă treaba asta?

În rest, dacă ar fi făcut filmul să fie amuzant şi atât, atunci poate ar fi fost mai ok de atât … şi mai scurt.

IMDB – Trailer

A Numbers Game (2009)

… cel mai prost film, clar! Chiar şi aşa, la început părea mişto, o chestie despre telemarketeri, bani şi afaceri putea să iasă foarte bine, ceea ce şi speram, da’ n-a ieşit nimic bun. Zero! Nici măcar din punct de vedere tehnic nu a fost bun. Dacă se întâmpla ceva într-o încăpere şi se schimba camera atunci nici sunetul nu mai era acelaşi, când se auzea ca în debara, când se auzea ca în borcan.

Nici măcar nu merită link. Să vă feriţi de filmu’ ăsta.

2 comentarii la Filme #3

  1. Deci sa nu ma chinui sa vad Clash of the Titans la cinema? ufff, si-l asteptam demult!

  2. dezamagitor Clash of the Titans … si cat l-am asteptat

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.