TUC ?!

De obicei mă enervează chestiile cu nume idioate. Face şi TUC parte din categoria porcăriilor cu nume de căcat dar asta cu numele o să le discutăm altă dată mai pe larg. Sau nu.

De unde idea asta cum că nişte biscuţi săraţi ar ţine foame? Dacă chiar ţin biscuţii de foame atunci ăia dulci ce aveau de nu ţineau de foame? Sau dacă şi ăia dulci ţin de foame de ce era nevoie de alţi biscuţi care să facă treaba vechilor biscuiţi?

Ce vreau să zic de fapt e că m-a enervat reclama aia stupidă a lor. Reclama care a trebuit să fie făcută cu pixu’, că probabil n-ar fi vrut să joace nimeni în ea. Deci da, m-a enervat reclama lor idioată şi ideea biscuiţilor săraţi care ţin de foame.

TUC

Bănuiesc că se vede pe poză săgeata roşie. Ce arată ea? Păi 3.6 grame. Atât are un biscuite sărat. Şi în total, cei 6 biscuţi din pachetul din poză fac 21 de grame. Tare mă tem că dacă alea 3.6 sau 21 de grame nu sunt ierburi, prafuri sau aur atunci nu ajută pe nimeni cu nimic. Dacă ar fi pus un ambalaj mai complicat ar fi reuşit performaţa unor biscuiţi săraţi care sunt mai uşori decât ambajalul lor. Ar fi fost mai mult decât genial.

100 de grame de tuci d-ăştia au o valoare energetică de 490 kcal. Asta ar însemnă că 5 pachete de tuci ne-ar da tot atâta energie cât un Snickers de 50 de grame … care costa 3 lei, faţă de 10 lei pentru 5 pachete de tuci.

Gustul? Ca nişte snacksuri proaste.

15 comentarii la TUC ?!

  1. Ai si mancat, fraiere? Sau doar de dragul informarii corecte si complete pentru blog? Avea rost? Ok, dar cum tu nu ai mai scris de mult, hai sa te inteleaga omul.

  2. Chiar naspa reclama, am vazut-o si eu, si numele e idiot!:)

  3. Nu stiu ce sa zic, dar si pe mine ma enereveaza reclamele respective, dar daca nu am mancat nu pot sa spun nimic.

  4. Mie chiar imi place reclama…Daca drmul nu o fii bun,omu’ a comppletat,nu? ;)

  5. şi Snickersul e şi mai gustos!

  6. Au nume prost, si reclama e idioata, dar sunt buni la gust :)…de foame nu stiu daca tin

  7. @Sendy: da, foarte buni la gust. ca supa de rosii. :)

  8. Heh n-am vrut sa comentez nimic pana nu ii incerc. Azi au venit la birou 2 galbejiti cu 2 rucsaci imensi in spate … cand i-am vazut ne-am speriat de ei ..
    Anyway … ei erau Tucshi de-astia.. si ne-au dat la fiecare om din birou cate un pachet de tuci “mostra nedestinata vanzarii”.
    Ei ma uitam la el .. si mi-am adus aminte de postul asta … Ei pachetzelul ala mostra avea 3 biscuiti, deci ne gandeam noi ca ar fi avut mari sanse ca ambalajul sa fie mai greu decat constinutul.
    Una peste alta am aflat ca is de mai multe feluri tucii astia .. originali, cu cascavalm cu sare ..Anyway eu am luat un de-ala original .. nu mi s-a parut asa naspa cum zice nenea Teniescu aici. Probabil ca ti s-a parut naspa ca ai mancat de cheese … si ti-a dat impresia de snaksuri de-alea aiurea.
    Dar nu zic nici ca au fost buni de sa ma dea pe spate.
    Oricum am calculat cu colegii .. si in rucsacu ala imens …creca era jumatate de kilogram de biscuiti :))
    Concluzie, nu , nu o sa imi cumpar tuci cand o sa imi fie foame :D

  9. Creca daca ma chinuiam umpic reuseam sa intrec ca lungime postul propriu-zis :D

  10. Naspa la gust. Eu as cumpara biscuiti deia care se dadeau in armata pe vremuri :) . Posibil sa se mai dea si acum.

  11. In primul rand referitor la nume, numele se trage de aici “Trade Union Corporation” si sunt creati de Kraft Foods care are in portofoliul lor niste nume foarte complexe – Oreo, Nabisco si biscuitii LU; ciocolata Milka si Cadbury; guma Trident; cafeaua Jacobs si Maxwell House; crema de branza Philadelphia; branzeturile Kraft, gustari si sosuri; preparatele de carne Oscar Mayer.

    Deci in concluzie eu in locul tau mi-as tine gura in privinta biscuitilor TUC. Gustul este extraordinar sunt foarte moi si crocanti. Desi reclama este prea stupida biscutii sunt grozavi.

  12. ba parerea mea despre biscuitii acestea e contra. mie-mi plak si kiar tin sa foame sa stii…cu aia 6 biscuiti te hranesti o data si iti tine toata ziua.asa k inceark si dupa comenteaza…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.