Nota 2 pentru Antena 3

Mâncătorii ăştia de căcat sunt şi proşti? Ei sunt de partea ţiganilor doar ca să nu fie de partea “autorităţilor”? Cam aşa pare.

Doi! Luaţi loc, domnule Gâdea.

http://img.teniescu.ro/albums/blog/antena-3-tigani.png

15 comentarii la Nota 2 pentru Antena 3

  1. Teniescule,cu cat te platesc “autoritatile”?pentru postarile tale IDIOATE?
    Ce au facut “autoritatile”,de dupa 1989,pentru tigani,care vrei nu vrei,sunt tot romani de vreo 400 de ani pe meleagurile mioritice?

  2. @nicolae: tiganii sunt problema aici, nu autoritatile. ei au mai multe drepturi decat obligatii.

    exemplu? locuri speciale pentru ei in tot felul de facultati si academii. GRATIS!

  3. Am mai zis-o eu: dacă de maine Băse, Boc şi tot PD-L-u’ dau băşini cu miros de iasomie, realitatea şi antenele or să facă spume, ofticându-se că nu e miros de crizanteme.

    @nicolae: de ce trebuie sa faca autoritatile ceva? Daca tot ii vezi egali, nu incuraja nici discriminarea pozitiva. Asta ca sa fiu matur.

  4. Prietene, sa-i dai nota 2 lu’ gadea, asta spune multe despre tine si e clar ca esti unul dintre sutele de mii de romani care dau cu vorba decat sa prefere sa gandeasca si sa analizeze ce zic “niste unii” acolo. Nimeni nu incurajeaza si nu tine cu nimeni, Gadea doar isi face treaba sa asculte ambele parti si sa-ti arate tie platitor de cablu, cum sta treaba cu tiganii si ce lucruri face presedintele frantei. Care autoritati prietene ? Ai cumva impresia ca traiesti intr-un stat de drept ? Ca esti aparat de organele de politie cand esti la necaz ? Pentru simplu fapt ca a fost invitat un om de etnie rroma la televizor sa-si spuna opinia despre concetatenii lui inseamna ca toti cei din studio tin cu ei ? Asta inseamna ca tu nu-ti folosesti destula memorie. Ia un memo plus.

    p.s : pentru articolul asta, 1 ! Luati loc domnule Teniescu !

  5. @Alex: imi pare rau dar nu discut decat cu oamenii care au inteles despre ce e vorba aici.

  6. atunci te rog sa ma lamuresti pe mine, poate am deviat eu

  7. @Alex: sigur, o sa fac un desen. ramai pe faza.

  8. Antena 3 are obiceiul să fie foarte părtinitoare. Sunt o mulțime de metode prin care se poate afla adevărul, ar fi trebuit să aducă în studio ambele părți.

  9. Teniescu, las’o frate, asta cu vorbitu de sus, nu tine la mine, cu desene cu vrajeli, numai un roman cordit ar fi raspuns asa. Eu tin totusi sa cred ca nu faci parte din categoria aia.

    Georgeta, nu ca ma sucesc dar ai vazut ca cioaba cand a inceput sa dea drumu la gura, nu-l mai opreai, te acapara, imagineaza-ti daca era in studio. Plus ca mie mi se pare foarte ok atata timp cat se poate discuta cu o persoana anume dintr-un alt studio sau la telefon.

    p.s : nu te mai chinui Teni’ sa-mi dai reply, dau unsubscribe.

  10. treceti prin centrul istoric care trebuie sa devina mandria orasului si o sa vedeti ce inseamna tiganii pentru Romania, mergeti pe calea Mosilor (intre biserica sf.Gheorghe si Pache) si o sa va saturati de ei, de mizeria pe care o lasa in urma…..nu exista decat o singura cale cu acestia……

  11. Gadea ? Ciutacu ?
    hai ma .. things can get better.
    Tenie .. un sfat de la mine pentru tine, cand din greseala ajungi pe Antena, da-i NEXT. e mai ok.
    Da, e un om destept ( ?! )
    Asa cum o tin eu pe a mea sus si tare asa o tin si ei cu ideologia lor. Hai sa incercam sa il ignoram. E un bou. Punct.
    Si Badea la fel.
    Si Ciutacu.

  12. Domnule Alex, eu fac parte din categoria aia. Sunt unul din sutele de mii de romani care isi dau cu parerea si nu ma gandesc inainte sa vorbesc. Si nu, nu analizez ce zic “niste unii” aia acolo. Si parerea mea e ca Gadea e un bou. ( vezi ? nu m-am gandit )
    Gadea isi face treaba si asculta toate parerile ? Nu ne-am uitat la aceleasi emisiuni ? Isi formeaza el pareri DUPA ce le asculta ? stai linistit, nu-i deloc asa.
    ASTA zice multe despre tine prietene.
    Hai noroc!

  13. Mama….deci 1. Teniescu, da-te jos de pe cal si daca dintr-o poza si un comentariu tampit cineva (zici tu) ca nu a inteles, explica-i frumos despre ce e vorba si nu veni cu texte ca faci desene si asa mai departe.
    2. Am vazut ca exista oameni care au comentat care sunt mandrii de ignoranta si lipsa de inteligenta si spirit analitic. Se duc in fata cu asta si comenteaza pe forum. Probabil ca daca ar fi fata in fata, ti-ar da in cap.
    3. Cine a zis ca Antena este sau tre sa fie obiectiva?! Tre sa fii de o naivitate tampita sa crezi asta. In nicio tara civilizata presa nu e obiectiva. Fiecare trust e detinut de niste interese. Urmaresti pe toate, iti folosesti capu si iti faci o idee. Daca nu, du-te inapoi in pestera.

    Toate cele bune

  14. @Danny: 1. nu vreau.

    2. HA?

    3. exact, cine a zis ca tre sa fie obiectiva? nici tu n-ai inteles ce am vrut sa zic?

  15. Pingback: Oameni pentru care "autorităţile" nu au făcut nimic

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.