Să parcăm după cum ne taie capu’

Ce mare-i lenea asta, să parcheze ei cât mai aproape de intrarea în AFI ca nu cumva să meargă pe jos 100 de metri. Şi am impresia că pe ăla cu Mazda l-am mai văzut parcat chiar în faţa uşii pe care se intra în mall, cel puţin era acelaşi model şi aceeaşi culoare.

Parcare AFI
Parcare AFI

4 comentarii la Să parcăm după cum ne taie capu’

  1. Parcheaza baietii si-n curba, in intersectii,pe banda a doua,pe trotuare pana-n case pentru a nu mai trece nimeni,blocheaza si masinile parcate regulamentar nedandu-le voie sa mai poata iesi.Cunosc un alcolist Horez care nu poate parca masina, cat sta el in cafebar ,decat ,la doi metrii de trotuar, exact in curba intersectiei strazii Garii cu Rahovei .Maxitaxistii fack statie pe banda din mijlocul strazilor ,unde li-se scoala clientul.Nu mai vorbim de Ceafa-groasa,(noua generatie de retarzi cu bani) care-si lasa gipanurile si roverele negre si cocotate ,unde nu va tuna prin cap. Unul zicea ca este ciumec si a blocat intrarea in cofetarie pe Karol,apoi radea singur ca dobitocul ,de copii suparati care nu mai puteau sa iasa din cauza masinii .Nu mai pot invinui nici Politia Rutier ,care este bataia de joc a Guvernantilor -Blestemati. Ati citit cartea Regii-Blestemati?.Ce bine era atunci cand doua trei masini treceau pe strada intr-o ora si nu prea erau autoturisme ,nici macar parcate ! Da ,insa n- aveam jigodii ,scarbe si javre umane la volan si-n viata de zi cu zi.

  2. Ce o sa mai vezi in tara asta? Daca azi parcheaza unde vrea, fara sa-i faca politia nimic, maine impusca pe cineva si nimanui nu-i pasa…

  3. Ce vrei acum nu putem sa avem pretentii ca toata lumea sa fie cu bun simt totusi

  4. nu stiu de ce te miri:)).La mine la bloc este parcare goala si masinile stau pe strada:)))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.